4797

Καφενείο «Η παράδοση»: Ένα όμορφο στέκι, σε μια χαρακτηριστική πλακόστρωτη πλατεία!

15/02/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ένα φιλόξενο καφενεδάκι, με ιδιαίτερο χαρακτήρα που συνδυάζει παραδοσιακά, ρετρό και πιο σύγχρονα στοιχεία, είναι από τα πιο χαρακτηριστικά στέκια στη γραφική πλατεία του Ομόδους.

Σε πρώτη προτίμηση βρίσκονται πάντα τα τραπεζάκια του στο πλακόστρωτο της πλατείας, η οποία παραδοσιακά αποτελούσε χώρο συνάντησης και χαλάρωσης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του χωριού.

Το εσωτερικό του καφενείου έχει διακοσμηθεί με ζεστά χρώματα, vintage έπιπλα και διακοσμητικές λεπτομέρειες που παραπέμπουν στον παραδοσιακό χαρακτήρα του χωριού.

Στο μενού του βρίσκει κανείς από σπιτική λεμονάδα και κυπριακό καφέ, μέχρι τους διεθνείς καφέδες, παγωτά και γλυκά. Ανάμεσα στην ιδιαίτερη διακόσμηση του εσωτερικού χώρου, θα βρεις και όμορφα αντικείμενα προς πώληση.

Διεύθυνση: Πλατεία Ομόδους