22829

Ταβέρνα Αγορά: Παραδοσιακή κουζίνα στην καρδιά ενός γραφικού χωριού!

01/12/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στο κέντρο του Άρσους, δίπλα στην εκκλησία του Αποστόλου Φιλίππου, βρίσκεται η ταβέρνα Αγορά, που αποτελεί κλασική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν παραδοσιακές γεύσεις, μέσα στο γραφικό σκηνικό του χωριού.

Ο χώρος είναι εξίσου φιλόξενος κάθε εποχή, με τραπεζάκια κάτω από την κληματαριά στον υπαίθριο χώρο, αλλά και τζάκι στο εσωτερικό, για τα χειμωνιάτικα κρύα.

Η οικογένεια που την λειτουργεί, έχει δώσει κάτι από σπιτική ζεστασιά στην ταβέρνα, ετοιμάζοντας παραδοσιακά και εποχιακά πιάτα και ποικιλία μεζέδων με τη συνοδεία τοπικού κρασιού, ζιβανίας και κουμανταρίας.

Ανάμεσα στις σπεσιαλιτέ είναι το στιφάδο βοδινό ή κουνέλι, οι κεφτέδες, η λούντζα και τα σπιτικά λουκάνικα, ενώ διαθέτει και μαγειρευτά φαγητά, που παρασκευάζονται με ντόπια υλικά.

Διεύθυνση: Πλατεία Αποστόλου Φιλίππου, Άρσος  
Τηλέφωνο: 99 662726