5775

Το Παλάτι: Ένα παραδοσιακό ταβερνάκι με μερακλή μάγειρα, στην ορεινή Λεμεσό!

19/01/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το Παλάτι είναι μια οικογενειακή ταβέρνα, με παραδοσιακές γεύσεις, σε ένα από τα ομορφότερα κρασοχώρια της Λεμεσού, τη Βάσα Κοιλανίου. Την ταβέρνα την άνοιξε ο Πανίκκος, επιλέγοντας να επιστρέψει μετά από χρόνια στη ζωή του χωριού.

Το ταβερνάκι το βρίσκεις περπατώντας στα γραφικά στενά της Βάσας, λίγα μόλις μέτρα μακριά από την κεντρική πλατεία της εκκλησίας. Είναι ένας ζεστός χώρος, διακοσμημένος με στοιχεία της λαϊκής παράδοσης του τόπου. Η ατμόσφαιρα που επικρατεί μέσα στην ταβέρνα, παραπέμπει στην ταυτότητα του μενού, το οποίο περιλαμβάνει νοστιμιές της κυπριακής παράδοσης.

Η αγάπη του Πανίκκου για τις παραδοσιακές γεύσεις, είναι και ένας από τους λόγους που πολλοί προτιμούν το Παλάτι.

Το χωριάτικο κοτόπουλο, το παραδοσιακό κουνέλι «ξυθκιά» στην κατσαρόλα, τα μερακλίδικα κρεατικά στη σχάρα και τα μεζεδάκια και οι σαλάτες με εποχιακά είδη, είναι τα πιάτα που ξεχωρίζουν στο μενού της ταβέρνας.

Τηλέφωνο: 99 649139