2791

Ταβέρνα Φοινί: Ένας χώρος με ειδυλλιακή ατμόσφαιρα και παραδοσιακές γεύσεις στο χωριό!

19/12/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Βρίσκεται σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της ορεινής Λεμεσού, που ξεχειλίζει από πράσινο. Το ταβερνάκι αυτό, λίγα μόλις βήματα από την πλατεία του χωριού στο Φοινί, απολαμβάνει υπέροχη θέα στη χαράδρα του ποταμού Φοινιώτη, προσφέροντας μια ειδυλλιακή γωνιά για φαγητό στην ύπαιθρο.

Η ομώνυμη ταβέρνα στο Φοινί, με μια παράδοση που συνεχίζεται από το 1983, αποτελεί έναν προορισμό που συνδυάζει μια γραφική τοποθεσία, με παραδοσιακή ατμόσφαιρα και γεύσεις της κυπριακής κουζίνας. Το κτίριο της ταβέρνας, με τα χαρακτηριστικά, κόκκινα τούβλα που συναντά κανείς σε όλο το χωριό, διαθέτει ένα μεγάλο τζάκι στην τραπεζαρία και μια φιλόξενη βεράντα με θέα.

Έτσι, ο χώρος είναι εξίσου ευχάριστος, τόσο κατά τους χειμερινούς, όσο και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Το μενού προσφέρει κυπριακό μεζέ με χαρακτηριστικά πιάτα, όπως κλέφτικο, μουσακά, κουπέπια, κρεατικά κ.α. Όσοι το επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ψητή πέστροφα, η οποία εκτρέφεται στην περιοχή.

Τηλέφωνο: 25 421828