3027

Ταβέρνα Φοινί: Ένας χώρος με ειδυλλιακή ατμόσφαιρα και παραδοσιακές γεύσεις στο χωριό!

08/01/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το ταβερνάκι αυτό, λίγα μόλις βήματα από την πλατεία του χωριού στο Φοινί, απολαμβάνει υπέροχη θέα στη χαράδρα του ποταμού Φοινιώτη, προσφέροντας μια ειδυλλιακή γωνιά για φαγητό στην ύπαιθρο.

Η ομώνυμη ταβέρνα στο Φοινί, με μία παράδοση που συνεχίζεται από το 1983, αποτελεί έναν προορισμό που συνδυάζει μια γραφική τοποθεσία, με παραδοσιακή ατμόσφαιρα και γεύσεις της κυπριακής κουζίνας.

Ο χώρος διαθέτει ένα μεγάλο τζάκι στην τραπεζαρία και μία φιλόξενη βεράντα με θέα. Έτσι, είναι εξίσου ευχάριστος τους χειμερινούς, αλλά και καλοκαιρινούς μήνες.

Το μενού προσφέρει κυπριακό μεζέ με χαρακτηριστικά πιάτα, όπως κλέφτικο, μουσακά, κουπέπια και κρεατικά. Όσοι το επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ψητή πέστροφα, η οποία εκτρέφεται στην περιοχή.

Διεύθυνση: Φοινί
Τηλέφωνο: 25 421828