6452

Το Μαχαζάκι

27/02/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές πλατείες της ορεινής Κύπρου, που ξεχώρισε για τη γραφικότητα και τη ζεστή φιλοξενία της, βρίσκεις ένα χαριτωμένο μαγαζάκι, που προσφέρει αγαπημένες γεύσεις στους επισκέπτες του.

Το «Μαχαζάκι» βρίσκεται απέναντι από το παραδοσιακό καφενείο που έγινε ορόσημο της πλατείας στο Βουνί. Ήταν μία ιδέα που συνέλαβε και υλοποίησε η οικογένεια του Σταύρου, όταν έγινε φανερό ότι όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει το χωριό τους για βόλτες και χαλάρωση.

Το στέκια αυτό, διατηρώντας στοιχεία της γραφικότητας της πλατείας, συμπληρώνει τις γευστικές εμπειρίες όσων θα βρεθούν στο Βουνί, προσφέροντας κρέπες, γλυκά και αλμυρά σνακ, ζουμερά burgers, αλλά και κάθε είδους ροφήματα.

Διεύθυνση: Πλατεία Βουνίου 
Τηλέφωνο: 96 611909