4635Το Μαχαζάκι: Ένα φιλόξενο στέκι με αγαπημένες γεύσεις, στη γραφική πλατεία του χωριού!

19/11/2021
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές πλατείες της ορεινής Κύπρου, που ξεχώρισε για τη γραφικότητα και τη ζεστή φιλοξενία της, άνοιξε ένα χαριτωμένο μαγαζάκι, που προσφέρει αγαπημένες γεύσεις στους επισκέπτες του.

Το «Μαχαζάκι» βρίσκεται απέναντι από το παραδοσιακό καφενείο που έγινε ορόσημο της πλατείας στο Βουνί. Ήταν μία ιδέα που συνέλαβε και υλοποίησε η οικογένεια του Σταύρου, όταν έγινε φανερό ότι όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει το χωριό τους για βόλτες και χαλάρωση.

Το νέο αυτό στέκι, διατηρώντας στοιχεία της γραφικότητας της πλατείας, συμπληρώνει τις γευστικές εμπειρίες όσων θα βρεθούν στο Βουνί, προσφέροντας κρέπες, γλυκά και αλμυρά σνακ, ζουμερά burgers, αλλά και κάθε είδους ροφήματα.

Τηλέφωνο: 96 611909