8112

Ταβέρνα Κουκά: Ένα ζεστό ταβερνάκι με σπιτικές σπεσιαλιτέ, σ' ένα χωριουδάκι της Λεμεσού!

26/01/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Η Κουκά είναι ένα από τα μικρότερα χωριά της ορεινής Λεμεσού, το οποίο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και λόγω της φυσικής ομορφιάς της τοποθεσίας, αλλά και λόγω της σπάνιας, μεσαιωνικής εκκλησίας του.

Η ταβέρνα Κουκά είναι ένα ζεστό στέκι ακριβώς απέναντι από αυτή την εκκλησία, που δημιούργησαν με αγάπη ο Μιχάλης και η Αυγή.

Υποδέχεται τους επισκέπτες του σε έναν προσεγμένο χώρο, όπου κυριαρχούν η πέτρα και το ξύλο, με το τζάκι να ανάβει κατά τους χειμερινούς μήνες.

Η κουζίνα του είναι 100% κυπριακή και δίνει την επιλογή στον καθένα να επιλέξει είτε ένα συνδυασμό από μεζέδες, είτε τη μερίδα της προτίμησής του. Ιδιαίτερη σπεσιαλιτέ του μενού είναι το στιφάδο, με τα ξεχωριστά του αρώματα.

Διεύθυνση: Κουκά
Τηλέφωνο: 99 656929