4985

Ταβέρνα «Πλάτανος»: Σπιτικό φαγητό, κάτω από το πράσινο!

09/12/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Φτάνοντας σε ένα από τα πιο όμορφα χωριά της ορεινής Λεμεσού, τη Λάνεια, σε υποδέχεται ένας μεγάλος πλάτανος, γύρω από τον οποίο έχει διαμορφωθεί μια μικρή πλατεία. Εκεί βρίσκει κανείς μια όμορφη και φιλόξενη γωνιά, κάτω από τα πυκνά φυλλώματα του πελώριου δέντρου.

Οι παραδοσιακές γεύσεις και τα πιάτα φτιαγμένα με σπιτική φροντίδα είναι η σφραγίδα του εστιατορίου, με σπεσιαλιτέ τα αφράτα κεφτεδάκια του.

Η ταβέρνα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ο υπαίθριος χώρος, με τα τραπεζάκια κάτω από τη δροσιά του δέντρου, είναι ιδανικός όσο ο καιρός είναι καλός και ιδιαίτερα κατά τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Για τον υπόλοιπο χρόνο, λειτουργεί τραπεζαρία και στον εσωτερικό χώρο, με ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα.

Διεύθυνση: Λάνεια
Τηλέφωνο: 25 434273