20273

Αγροβίνο (Λόφου)

08/01/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Διασχίζοντας τα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια της Λόφου, βρίσκει κανείς ένα φιλόξενο πανδοχείο, που θυμίζει κάτι από τα παλιά.

Το Agrovino είναι ένας χώρος που συνδυάζει την παράδοση με τις ανέσεις που χρειάζεται σήμερα ένας εκδρομέας για να χαλαρώσει στην ύπαιθρο, ενώ προσφέρει επιλογές για φαγητό και γεύσεις για τις οποίες είναι διάσημη η περιοχή.

Τα διαμερίσματα αυτά έχουν κομψή διακόσμηση, γήινες αποχρώσεις και ξύλινη επίπλωση, με πινελιές από την κυπριακή παράδοση. Διαθέτουν εξοπλισμένη κουζίνα και οικιακές συσκευές, ενώ κάποιες διαθέτουν και τζάκι ή σόμπα στο σαλόνι.

Στο εστιατόριο, οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν την παραδοσιακή τοπική κουζίνα, αλλά και να δοκιμάσουν την πλούσια κάβα με εξαιρετικά κρασιά στο εκλεκτό wine bar του.

Διεύθυνση: Τσιντούρη, 4716, Λόφου
Τηλέφωνο: 25 470202