Πανδοχείο Αγροβίνο (Λόφου)

27/05/2016
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Σε ένα παραδοσιακό πετρόκτιστο κτίριο του 1794, που το συναντάς διασχίζοντας τα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια, βρίσκεται ένα φιλόξενο πανδοχείο, που θυμίζει κάτι από τα παλιά. Το Agrovino είναι ένας χώρος που συνδυάζει την παράδοση με τις ανέσεις που χρειάζεται σήμερα ένας εκδρομέας για να χαλαρώσει στην ύπαιθρο, ενώ προσφέρει επιλογές για φαγητό και γεύσεις για τις οποίες είναι διάσημη η περιοχή.

Με 7 διαφορετικά studio διαμερίσματα, κάποια από τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους με κοινόχρηστες αυλές, το Agrovino είναι ένα από τα συγκροτήματα φιλοξενίας, σε ανακαινισμένα, πετρόκτιστα σπίτια, που έχουν κάνει το χωριό Λόφου αγαπημένο προορισμό για επισκέπτες όλων των ηλικιών. Τα διαμερίσματα, που μπορούν να φιλοξενήσουν 2 έως 7 άτομα, είναι κομψά διακοσμημένα, με γήινες αποχρώσεις και ξύλινη επίπλωση, με πινελιές από την κυπριακή παράδοση. Διαθέτουν εξοπλισμένη κουζίνα και οικιακές συσκευές, ενώ κάποιες διαθέτουν και τζάκι ή σόμπα στο σαλόνι.

Λίγα μέτρα από το συγκρότημα των διαμερισμάτων, λειτουργεί το εστιατόριο του Agrovino, με μια πλούσια κάβα που διαθέτει μια μεγάλη συλλογή εξαιρετικά κρασιά της, τοπικά και όχι μόνο. Έτσι, οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν επιλογές από την παραδοσιακή τοπική κουζίνα για μεσημερινό ή δείπνο, ή ακόμα και να εξερευνήσουν την οινοποιητική παράδοση της περιοχής.

Διεύθυνση: Τσιντούρη, 4716, Λόφου
Τηλέφωνο: 25 470 202

swipe gallery


19635