21935

Οίνου Στράτα (Βουνί)

14/12/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Η αρχοντιά, η ζεστή φιλοξενία και η παράδοση, συναντούν την άνεση και την πολυτέλεια σε ένα κατάλυμα που περιστρέφεται γύρω από τα αρώματα και τη γεύση του κρασιού.

Στο Βουνί, ένα από τα πιο όμορφα κρασοχώρια της επαρχίας της Λεμεσού, το Οίνου Στράτα έχει σχεδιαστεί με στόχο να προσφέρει στους επισκέπτες του την απόλυτη ηρεμία.

Προσφέρει 3 σουίτες πολυτελείας με μοναδικές ανέσεις, vintage αισθητική που συνδυάζει στοιχεία της λαϊκής παράδοσης και της μεσαιωνικής κληρονομιάς της περιοχής. Τα δωμάτια, έχουν πάρει το όνομά τους από τους εκλεκτούς τύπους κρασιών Shiraz, Merlot και Champagne.

To Gin & Wine Bar που λειτουργεί στον χώρο του καταλύματος, προσφέρει εκλεκτά κοκτέιλ βασισμένα σε διαφορετικούς τύπους Gin, αλλά και μία πλούσια κάβα με κρασιά που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Διεύθυνση: Ελλάδος 5, Βουνί
Τηλέφωνο: 25 944244