A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

OPENING: Μια εντυπωσιακή νέα άφιξη πολυτελείας στη Λεμεσό!

Η αρχοντιά, η ζεστή φιλοξενία και η παράδοση του κρασιού συναντούν την άνεση και την πολυτέλεια σε μια νέα, ξεχωριστή άφιξη στη Λεμεσό. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κατάλυμα που περιστρέφεται γύρω από τα αρώματα και τη γεύση του κρασιού, κάτι που αποτυπώνεται και στην ονομασία του, αφού το «Οίνου Στράτα» συνδυάζει τη χαλάρωση, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, με γαστρονομικές απολαύσεις.

Το νέο αυτό συγκρότημα φιλοξενίας βρίσκεται σε ένα από τα ομορφότερα κρασοχώρια της ορεινής Λεμεσού. Κρυμμένο μέσα στα γραφικά, λιθόστρωτα δρομάκια του χωριού το «Οίνου Στράτα» έχει δημιουργηθεί με σκοπό να προσφέρει στιγμές γαλήνης, με τις μοναδικές ανέσεις που προσφέρουν οι 3 σουίτες πολυτελείας του. Πρωτότυπος σχεδιασμός με vintage αισθητική, που συνδυάζουν στοιχεία της λαϊκής παράδοσης και της μεσαιωνικής κληρονομιάς της περιοχής, συνθέτουν την ατμόσφαιρα των δωματίων, που έχουν πάρει το όνομά τους από τους εκλεκτούς τύπους κρασιών Shiraz, Merlot και Champagne.

To wine bar που λειτουργεί στον χώρο του καταλύματος, αποτελεί ένα μικρό «ναό» για το καλό κρασί, προσφέροντας διαλεκτές γεύσεις που συνοδεύουν ιδανικά κάθε μία από τις ετικέτες της πλούσιας κάβας του. Το περιβάλλον του wine bar αποπνέει την ίδια αρχοντιά που χαρακτηρίζει γενικότερα το κατάλυμα, με εντυπωσιακή επίπλωση και λαμπερούς πολυελαίους. Η εσωτερική αυλή του αναπαλαιωμένου αρχοντικού, προσφέρεται για να απολαύσει κανείς φαγητό και ποτό σε ένα υπέροχο περιβάλλον.

Διεύθυνση: Βουνί (κοντά στην ταβέρνα «Η ωραία Ελλάς»)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 944244Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;