A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Omodos Village Houses

Μια «οικογένεια» από όμορφα και φιλόξενα σπιτάκια σαν αυτά, είναι ο λόγος για να νιώθει κανείς ότι έχει ένα εξοχικό να το περιμένει στο χωριό, ακόμα κι αν δεν του ανήκει το κλειδί. Αποτελώντας εδώ και δεκαετίες οργανικό κομμάτι της Κάτω Γειτονιάς του Ομόδους, αυτά τα σπιτάκια έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε μια ιδανική επιλογή για να απολαύσει κανείς από κοντά την ξεχωριστή ατμόσφαιρα αυτού του γραφικού και ιστορικού χωριού.

Η «οικογένεια» των Omodos Village Houses περιλαμβάνει 4 διαφορετικά, εξοχικά σπιτάκια, που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 4 άτομα. Πρόκειται για παλιά, χωριάτικα σπίτια, χτισμένα με την παραδοσιακή τεχνοτροπία και τους χαρακτηριστικούς, πέτρινους τοίχους, τα οποία ανακαινίστηκαν το 2015 με σκοπό να παρέχουν σύγχρονες ανέσεις και υπηρεσίες στους επισκέπτες τους.

Έτσι, όσοι τα επιλέξουν για τις διακοπές τους έχουν πρόσβαση σε Wi – Fi, σε πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, αλλά και σε κλινοσκεπάσματα και πετσέτες ακόμα, όπως θα συνέβαινε αν βρίσκονταν στο δικό τους, ιδιόκτητο εξοχικό. Σε 2 από τα σπιτάκια, το Iacovos House και το Pantelis House, οι ένοικοι απολαμβάνουν τις ανέσεις μια μεγάλης, ιδιόκτητης αυλής, ενώ το Olga’s House ξεχωρίζει για τη μεγάλη βεράντα του, ιδανική για να απολαύσει κανείς τον ήλιο.

Διεύθυνση: Μητροπολίτου Πάφου Φωτίου
Τηλέφωνο: 99 749 065Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.