Στου Κυρ-Γιάννη (Όμοδος)

12/03/2016
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το Όμοδος είναι ένα χωριό γεμάτο ιστορία και παραδόσεις, που μπορείς ακόμα να τις αναγνωρίσεις στα γραφικά, πλακόστρωτα δρομάκια του, με τα παραδοσιακά, πετρόκτιστα σπίτια. Το Αγρόκτημα «Στου Κυρ. Γιάννη» είναι ένα συγκρότημα με σύγχρονες εγκαταστάσεις, που διατηρούν στο σήμερα την παράδοση της κυπριακής φιλοξενίας στο χωριό.

Ο ξενώνας του μοιάζει εξωτερικά με ένα ακόμα από τα πολλά διατηρητέα, χωριάτικα σπίτια, που βρίσκονται στο κέντρο του Ομόδους. Πίσω από την εξώπορτά του, όμως, γύρω από μια όμορφη αυλή, βρίσκονται μια σειρά από στούντιο ή μεγαλύτερα διαμερίσματα και σουίτες. Όλα τα καταλύματα του συγκροτήματος είναι εξοπλισμένα με καθιστικό, κουζίνα και μπάνιο, ενώ ορισμένα διαθέτουν τζάκι, ξυλόσομπα ή και τζακούζι.

Η ποικιλία στα είδη των καταλυμάτων, δίνει τη δυνατότητα σε μεμονωμένους ταξιδιώτες, ζευγάρια, οικογένειες ή και μεγάλες παρέες να απολαύσουν μια άνετη διαμονή στο συγκρότημα. Τα διαμερίσματα του συγκροτήματος διαθέτουν 1 — 4 υπνοδωμάτια, ενώ στο καθιστικό, οι καναπέδες — κρεβάτια μπορούν να αξιοποιηθούν επίσης για τη φιλοξενία επισκεπτών.

Η παραδοσιακή ταβέρνα, το wine bar και το κατάστημα παραδοσιακών προϊόντων που φιλοξενούνται επίσης στο Αγρόκτημα του Κυρ Γιάννη στο Όμοδος, συμπληρώνουν την εμπειρία των επισκεπτών του, προσφέροντας μια συνολική εικόνα της ζωής και των πλεονεκτημάτων της υπαίθρου.

Διεύθυνση: Λίνου 15, Όμοδος
Τηλέφωνο: 7000 0100, 99 308 555
Email: [email protected] 
Ιστοσελίδα: Omodos Village Cottage
Facebook: Stou Kyr Yianni Agroktima
TripAdvisor: Stou Kir Yianni

swipe gallery

17859