25896

Ξενοδοχείο Νέα Ελβετία (Πλάτρες)

23/12/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το παλαιότερο εν ενεργεία ξενοδοχείο της Κύπρου, το New Helvetia, βρίσκεται στα ορεινά της επαρχίας Λεμεσού, προσφέροντας μια ξεχωριστή πρόταση διαμονής, μέσα στο πευκοδάσος των Πλατρών.

Aποτελεί πραγματικό κειμήλιο μιας ένδοξης εποχής των Πλατρών, με άνετα δωμάτια διακοσμημένα με ρετρό στυλ που διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στο πανέμορφο πευκοδάσος. Σε όλους τους χώρους, θα βρεις καλοδιατηρημένα αντικείμενα αντίκες, πολλά από τα οποία είναι ακόμα σε χρήση.

Το μπαρ αποτελεί ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου, αφού κατασκευάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να περιβάλλει τον κορμό του πεύκου που βρέθηκε στο σημείο.

Τα μονοπάτια της φύσης και τα πλακόστρωτα δρομάκια, αποτελούν εναλλακτικές άσκησης και επαφής με τη φύση για όσους το επιλέξουν για διαμονή.

Διεύθυνση: Ελβετίας 6, Πλάτρες
Τηλέφωνο: 25 421348