23966

Οινοχώρι (Βουνί)

14/02/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ο ξενώνας «Οινοχώρι» είναι ένα συγκρότημα από 3 πετρόκτιστα σπιτάκια σε παραδοσιακό στυλ, κτισμένα γύρω από μια πισίνα με άνετα καθίσματα, για στιγμές χαλάρωσης στον υπαίθριο χώρο του.

Με 1 διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, 1 στούντιο και 1 ακόμα 1 μικρό διαμέρισμα με υπνοδωμάτιο στο πατάρι, αποτελεί βολικό προορισμό είτε για οικογένειες, είτε για παρέες ή ζευγάρια.

Η αγάπη των ιδιοκτητών του ξενώνα για το χωριό, είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία μιας ιδιαίτερα ζεστής ατμόσφαιρας, χάριν στην κυπριακή φιλοξενία.

Τα ταβερνάκια που λειτουργούν στο Βουνί, προσφέροντας παραδοσιακές γεύσεις της κυπριακής κουζίνας, κάνουν την επίσκεψη στο χωριό ακόμα πιο απολαυστική.

Διεύθυνση: Κυριάκου Μάτση 5, Βουνί
Τηλέφωνο: 99 649460