A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Οινοχώρι (Βουνί)

Το 2005, ένα ζευγάρι που επισκέφθηκε το όμορφο Βουνί, στην ημιορεινή Λεμεσό, μαγεύτηκε τόσο από τη γραφικότητα του τοπίου, ώστε αποφάσισε να δώσει σε ακόμα περισσότερο κόσμο την ευκαιρία να διαπιστώσει τις χάρες του από κοντά. Έτσι, δημιουργήθηκε ο ξενώνας «Οινοχώρι».

Πρόκειται για ένα συγκρότημα από 3 διαφορετικά, πετρόκτιστα σπιτάκια, σε παραδοσιακό στυλ, τα οποία είναι κτισμένα γύρω από μια πισίνα, με άνετα καθίσματα, για στιγμές χαλάρωσης στον υπαίθριο χώρο του συγκροτήματος. Με 1 διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, 1 στούντιο και 1 ακόμα μικρό διαμέρισμα με υπνοδωμάτιο στο πατάρι, το «Οινοχώρι» αποτελεί βολικό προορισμό είτε για οικογένειες, είτε για παρέες ή ζευγάρια.

Η αγάπη των ιδιοκτητών του ξενώνα για το χωριό και η επιθυμία τους να κάνουν τους επισκέπτες του να το αγαπήσουν όσο και οι ίδιοι, είχε σαν αποτέλεσμα μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, χάριν στην παραδοσιακή, κυπριακή φιλοξενία, που συμπληρώνει την εμπειρία της γνωριμίας με το όμορφο Βουνί. Οι ιδιοκτήτες, μάλιστα, διοργανώνουν και μικρές ξεναγήσεις στη γύρω περιοχή, με δραστηριότητες που ταιριάζουν σε κάθε εποχή.

Τα ταβερνάκια που λειτουργούν στο Βουνί, προσφέροντας παραδοσιακές γεύσεις της κυπριακής κουζίνας, κάνουν την επίσκεψη στο χωριό ακόμα πιο απολαυστική.

Διεύθυνση: Κυριάκου Μάτση 5, Βουνί, Λεμεσός
Τηλέφωνο: 99 649460Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;