22092

Ξενοδοχείο Forest Park (Πλάτρες)

23/12/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ως ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία της Κύπρου, το Forest Park αποτελεί σημείο αναφοράς για την ορεινή Λεμεσό. Περιβάλλεται από το πευκοδάσος των Πλατρών και υπήρξε ανέκαθεν δημοφιλής προορισμός.

Η μικρή απόσταση από την κορυφή του Τροόδους και το εξαιρετικό κλίμα, προσελκύουν επισκέπτες κάθε εποχή. Διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια, με θέα στο δάσος, καθώς στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνεται μία μεγάλη πισίνα κάτω από τα πεύκα, μπαρ, γυμναστήριο, αίθουσα παιχνιδιών, αλλά και εκδηλώσεων.

Προσφέρεται πλούσιο μπουφέ για πρωινό, ενώ το εστιατόριο σερβίρει γεύμα και δείπνο a la carte, με παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα και διεθνείς σπεσιαλιτέ. 

 Διεύθυνση: Σπύρου Κυπριανού 62, Πλάτρες
Τηλέφωνο: 25 421751