7902

Ένα εντυπωσιακό, νέο έργο έχει σχεδιαστεί στην ορεινή Λεμεσό!

04/10/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ένα εντυπωσιακό, νέο έργο έχει σχεδιαστεί στην ορεινή Λεμεσό, με σκοπό να αναβαθμίσει και να εμπλουτίσει την εμπειρία των επισκεπτών στην περιοχή των Πλατρών.

Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο project, που σκοπό έχει να προσφέρει επιλογές διαμονής, αναψυχής και άθλησης για άτομα κάθε ηλικίας. Για την κατασκευή του έχει επιλεχθεί μια πλαγιά σε υψόμετρο 1065 μέτρων, πολύ κοντά στη χαράδρα όπου ρέει ο καταρράκτης του Μιλλομέρη. Πέρα από εντυπωσιακή θέα, η τοποθεσία απολαμβάνει και φυσική ομορφιά, αλλά και μικρή απόσταση από το κέντρο των Πλατρών.

Με ένα σύμπλεγμα κατοικιών, των οποίων η αρχιτεκτονική παραπέμπει στα σαλέ των ορεινών θέρετρων στην Ευρώπη, αλλά και με εστιατόριο, χώρους για παιδιά, πισίνα και spa μεταξύ των εγκαταστάσεών του, το έργο αποσκοπεί να εξυπηρετήσει και επισκέπτες, αλλά και κατοίκους. Σε μια περίοδο αναδιοργάνωσης ενός ιστορικού και ιδιαίτερα δημοφιλούς τουριστικού θέρετρου της Κύπρου, το Guru Mountain Hill Resort αναμένεται να γίνει μια ακόμα παράμετρος που ενισχύει την κατεύθυνση αυτή.