7237

Το Μαγαζάκι: Ένα φιλόξενο στέκι, που ξεχειλίζει από μυστικά και θησαυρούς της υπαίθρου!

08/12/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Από το 1974 μέχρι σήμερα, ήταν μια από τις πιο κεντρικές ταβέρνες στην καταπράσινη κοινότητα των Πλατρών. Το χαρακτηριστικό κτίριο, έκανε ένα νέο ξεκίνημα το 2019, ως ένας χώρος που τιμά τις παραδόσεις της περιοχής.

«Το Μαγαζάκι», είναι ένα στέκι που προσφέρει όμορφη θέα στο κέντρο του χωριού, από μια βεράντα διακοσμημένη με ξύλο, γλάστρες και τα χρώματα της φύσης της περιοχής.

Σε αυτό το περιβάλλον έχει κανείς την επιλογή να απολαύσει από καφέ και ιδιαίτερες γεύσεις τσάι, μέχρι παγωμένη μπύρα, αλλά και πιάτα της ημέρας.

Πέρα από χώρος αναψυχής είναι και κατάστημα με βιολογικά, παραδοσιακά προϊόντα, τα οποία προέρχονται από χωριά της γύρω περιοχής. Θεραπευτικά βότανα, ανθόνερα, αιθέρια έλαια και φυσικά καλλυντικά, βρίσκονται στα ράφια ενός δωματίου, που μοιάζει να σε ξεναγεί σε ένα τρόπο ζωής από τα παλιά.

Διεύθυνση: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 3, Πάνω Πλάτρες
Τηλέφωνο: 25 421744