2623

Εκδρομικός χώρος Κάμπος του Λιβαδιού

16/07/2021
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ο εκδρομικός χώρος Κάμπος του Λιβαδιού βρίσκεται σε ένα ήσυχο ύψωμα στο Τρόοδος, μέσα στην ηρεμία του πευκοδάσους, όπου απολαμβάνει δροσιά και μοναδικές εικόνες στις γύρω πλαγιές.

Ο χώρος πλαισιώνεται από το σύμπλεγμα τριών μονοπατιών, που είναι κατάλληλα για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν μία βόλτα μέσα στο δάσος, ακόμα και με τροχοκάθισμα. Μία μεγάλη, ξύλινη πινακίδα στον δρόμο Πλατείας Τροόδους – Αμιάντου, υποδεικνύει που βρίσκεται η περιοχή. Για να φτάσει κανείς στον εκδρομικό χώρο, θα διανύσει μία μικρή απόσταση σε βατό χωματόδρομο, από το σημείο έναρξης του ομώνυμου μονοπατιού.

Με υψόμετρο 1.680 μέτρων, πανύψηλα πεύκα, άγριες φτέρες να πρασινίζουν παντού, βρύσες με πόσιμο νερό του βουνού, και ξύλινους πάγκους διάσπαρτους σε μία μεγάλη έκταση, ο χώρος αυτός μπορεί να φιλοξενήσει 400 άτομα.