26681

Καληδόνια Ρωτής: Η ταβέρνα που σε παίρνει στις Πλάτρες για το γλυκό της!

05/12/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ξεκίνησε να λειτουργεί σαν μια οικογενειακή ταβέρνα με σπιτικά πιάτα της κυπριακής κουζίνας στο μενού. Έτσι συνεχίζει από το 1975 μέχρι σήμερα, αποτελώντας μια από τις κορυφαίες επιλογές για φαγητό στο βουνό.

Ο περιποιημένος και ζεστός χώρος, το καλοψημένο κλέφτικο, οι μυρωδάτοι κεφτέδες, αλλά και η φρέσκια πέστροφα, έχουν κερδίσει τους επισκέπτες της ταβέρνας «Καληδόνια Ρωτής».

Αυτό που πραγματικά κλέβει την παράσταση, είναι η λαχταριστή μηλόκρεμα, που φτιάχνεται κάθε μέρα με σπιτική συνταγή. Η ανάλαφρη αυτή κρέμα, με καραμελωμένα μήλα και άρωμα κανέλας, έχει κάνει το γλυκό αυτό περιζήτητο.

Σε συνδυασμό με το όμορφο περιβάλλον και τους χαμογελαστούς ανθρώπους, η γευστική αυτή ποικιλία γίνεται λόγος για βόλτες στις Πλάτρες.

Διεύθυνση: Ολύμπου 31, Πλάτρες
Τηλέφωνο: 25 421019