5798

Εστιατόριο Μακρής: Νέα εποχή για μια από τις πιο γνωστές ταβέρνες της ορεινής Λεμεσού!

06/07/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Η εκδρομή από την πόλη προς τα ορεινά χωριά της Λεμεσού και το Τρόοδος, είναι για πολλούς ταυτισμένη με μία στάση για φαγητό σε μια από τις πιο γνωστές ταβέρνες που βρίσκονται καθ’ οδόν. Η παραδοσιακή αυτή ταβέρνα, που μετράει πολλές δεκαετίες στην περιοχή, από βολικός σταθμός για φαγητό εξελίχθηκε σε κυρίως προορισμό, καθώς πολλοί αγάπησαν το μενού της.

Για την ταβέρνα «Μακρής», πέρα από το μενού, μεγάλο πλεονέκτημα θεωρείται η τοποθεσία της. Περιτριγυρισμένη από το πλούσιο πράσινο του Μονιάτη, τα αρώματα του δάσους και την ηρεμία που προσφέρει το τοπίο, ξέρει ότι μπορεί να προσφέρει μια ιδανική διέξοδο ξεκούρασης στους επισκέπτες της. Με δεδομένο αυτό και διατηρώντας τις ίδιες αξίες με τις οποίες πορεύονται οι ιδιοκτήτες της για μισό αιώνα σχεδόν, η ταβέρνα έκανε μια νέα αρχή το καλοκαίρι του 2019.

Μετά από μια σημαντική ανακαίνιση, η ταβέρνα προσφέρει το μενού της σε ένα χώρο ακόμα πιο φιλόξενο και ζεστό. Η χαρακτηριστική, τοπική πέτρα του Τροόδους έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλους τους χώρους πια, με ιδιαίτερη έμφαση στο τζάκι. Η δροσερή βεράντα έχει επιπλωθεί με όμορφα ξύλινα τραπέζια και καρέκλες, συνεχίζοντας να αποτελεί κυρίαρχη επιλογή για το καλοκαίρι.

Έτσι, τα παραδοσιακά πιάτα, όπως το κλέφτικο, η σούβλα, οι γεμιστοί ανθοί, η σεφταλιά, τα κολοκυθάκια με αυγά και πολλά ακόμα, οι λόγοι για να επισκεφθεί κανείς την ταβέρνα, ενισχύθηκαν και από την ανανεωμένη εικόνα της.

Τηλέφωνο: 25 421275