985

Μονοπάτι της Φύσης «Καταρράχτης Μιλλομέρη» (Πλάτρες)

12/11/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στην είσοδο των Πλατρών, λίγο πριν την εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης, βρίσκει κανείς το σημείο εκκίνησης σε ένα ειδυλλιακό μονοπάτι με μοναδικές ομορφιές.

Το μονοπάτι που οδηγεί στον γνωστό Καταρράκτη του Μιλλομέρη, έχει μήκος 1300 μέτρα περίπου και πρόκειται για μία σχετικά εύκολη διαδρομή, που σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις τους ήχους και τα αρώματα του δάσους, γνωρίζοντας την χαρακτηριστική χλωρίδα της περιοχής.

Τα ξύλινα παγκάκια που θα βρεις σε διάφορα σημεία στον περίπατό σου, αποτελούν ιδανική αφορμή για να ξεκουραστείς και να ζήσεις το θαύμα της φύσης, με παρέα ή χωρίς.

Την εμπειρία αυτή συμπληρώνει το εντυπωσιακό σκηνικό του καταρράκτη στο τέλος της διαδρομής, όπου οι πιο τολμηροί επιλέγουν να βουτήξουν στα κρύα του νερά, κυρίως κατά τους θερινούς μήνες.

Σχετικα