19424

Ταβέρνα «Μαύρες Χήνες»: Κάτι ενδιαφέρον, σε μια από τις πιο γραφικές πλατείες της Λεμεσού!

29/07/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Η πλατεία αυτή είναι εδώ και δεκαετίες ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για όσους σχεδιάζουν μια εκδρομή στην ύπαιθρο για φαγητό. Σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Κύπρου, το Όμοδος, οι επιλογές για καλό φαγητό και ποτό στην πλακόστρωτη πλατεία μπροστά από το μοναστήρι ποικίλουν. Το ταβερνάκι «Μαύρες χήνες» είναι μια από τις επιλογές αυτές που αξίζει να δοκιμάσεις.

Μικρό και χαριτωμένο, με αέρα που θυμίζει παλιές εποχές, το ταβερνάκι αυτό σε υποδέχεται σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, διακοσμημένο με ποικίλα στοιχεία, με ρετρό, αλλά και παραδοσιακό χαρακτήρα (από χαρακτηριστικά έπιπλα και αντικείμενα του κυπριακού σπιτιού, μέχρι δίσκους βινυλίου). Στο μενού του θα βρεις από μαλακό σουβλάκι και λαχταριστά λουκάνικα, μέχρι εποχιακές ομελέτες, αλλά και σπιτικό κρασάτο και μουσακά.

Από τη μία τα μεζεδάκια που ταιριάζουν ιδανικά με το μυρωδάτο κρασί της περιοχής και από την άλλη ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος που έχουν δημιουργήσει οι ιδιοκτήτες στο υπόγειο, στο βάθος της ταβέρνας, κάνουν την ταβέρνα αυτή μια καλή επιλογή και για ποτό το βράδυ. Άλλωστε, ο χώρος τακτικά φιλοξενεί βραδιές με ζωντανή μουσική, για να συνοδεύσει τις νοστιμιές που προσφέρει το μενού.

Τηλέφωνο: 7000 5459