24002

Ταβέρνα «Μαύρες Χήνες»: Ένα ενδιαφέρον ταβερνάκι, στα γραφικά δρομάκια ενός χωριού!

08/12/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Κύπρου, το Όμοδος, οι επιλογές για φαγητό και ποτό ποικίλουν. Το ταβερνάκι «Μαύρες χήνες» είναι μια από τις ιδιαίτερες επιλογές, που αξίζει να δοκιμάσει κανείς.

Διακοσμημένο με πινελιές παράδοσης και ρετρό αντικείμενα, το ταβερνάκι αυτό σε υποδέχεται σε ένα φιλόξενο περιβάλλον στο εσωτερικό του, αλλά και στα τραπεζάκια στον πεζόδρομο.

Το στοιχείο που κάνει την ταβέρνα μοναδική, είναι το κελάρι, όπου έχει διαμορφωθεί ένα υπέροχο cigar lounge, με αναφορές στην κλασική κομψότητα των δεκαετιών του 1930 – 40.

Στο μενού θα βρεις από μαλακό σουβλάκι και λαχταριστά λουκάνικα, μέχρι εποχιακές ομελέτες, αλλά και σπιτικό κρασάτο και μουσακά, που συνοδεύονται ιδανικά με τα διάσημα κρασιά του Ομόδους.

Διεύθυνση: Όμοδος, 4760
Τηλέφωνο: 70 005459