9737

Εντυπωσιακές εικόνες από το πολυαναμενόμενο έργο στην ορεινή Λεμεσό!

13/05/2021
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά στην περιοχή Πλατρών ένα μοναδικό στο είδος του έργο, που δίνει νέα αξία σε αυτή την πανέμορφη τοποθεσία της ορεινής Λεμεσού.

Το Guru Mountain Hill Resort, ένα έργο με σύγχρονο σχεδιασμό και εγκαταστάσεις που θα προσφέρουν αναβαθμισμένες επιλογές για χαλάρωση στο βουνό, σκοπό έχει να αναζωογονήσει τον πρώτο προορισμό πολυτελείας στην Κύπρο, που στις αρχές του περασμένου αιώνα προσέλκυε μέχρι και βασιλιάδες από όλο τον κόσμο.

swipe gallery

Οι εντυπωσιακές εικόνες μαρτυρούν ότι το μεγαλεπήβολο έργο ξεχωρίζει για τον μοντέρνο σχεδιασμό του, ο οποίος όμως αξιοποιεί υλικά όπως το ξύλο και την πέτρα, προκειμένου να ακολουθεί στοιχεία του περιβάλλοντος της περιοχής. Το θέρετρο, με κατοικίες, σαλέ, πισίνα, γυμναστήριο και spa, δημιουργεί νέα δεδομένα στις Πλάτρες και γενικά στην ορεινή Κύπρο.

swipe gallery