4797

Οικία Ρωτή: Ένας εντυπωσιακός ξενώνας, σε ένα διατηρητέο αρχοντικό στα ορεινά!

23/02/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στην είσοδο της Βάσας Κοιλανίου, βρίσκεται ένα εντυπωσιακό διατηρητέο πετρόκτιστο του χωριού, που έχει μετατραπεί σε ένα ευρύχωρο κατάλυμα, με σύγχρονες ανέσεις και πισίνα.

Η Οικία Ρωτή είναι ένας ξενώνας ιδανικός για χαλάρωση σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, με υπέροχη θέα του χωριού από όλα τα δωμάτιά του.

Το κατάλυμα διαθέτει ευρύχωρες σουίτες, με γουστόζικη διακόσμηση και επίπλωση πολυτελείας. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάλογα με το αν προτιμούν σουίτα με μπαλκόνι, τζάκι ή μικρή κουζίνα.

Μεγάλο μέρος του καλύπτεται από μια όμορφη, πλακόστρωτη αυλή, από όπου απολαμβάνει κανείς θέα στη γύρω περιοχή. Η πισίνα προσφέρει ακόμα μία διέξοδο αναψυχής, για όσους το επισκεφθούν το καλοκαίρι.

Διεύθυνση: Βάσα Κοιλανίου 4771
Τηλέφωνο: 99 971971