9841

Οίνου Στράτα Lounge: Μία ξεχωριστή εμπειρία με πινελιές πολυτέλειας, σε ένα γραφικό χωριό της Λεμεσού!

27/02/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ορεινά καταλύματα του νησιού, λειτουργεί ένα ξεχωριστό μπαρ, που κερδίζει τις εντυπώσεις με το μενού, αλλά και την ατμόσφαιρά του.

Το νέο Gin & Wine Bar βρίσκεται στο γραφικό Βουνί και αποτελεί μέρος του συγκροτήματος Οίνου Στράτα. Βρίσκεται στο ισόγειο του καταλύματος, με ένα σαλόνι με προσεγμένη διακόσμηση και πινελιές πολυτέλειας, όπως επίσης και μία ειδυλλιακή βεράντα στο αίθριο του πέτρινου κτιρίου.

swipe gallery

Στο μενού του βρίσκει κανείς ιδιαίτερα κοκτέιλ με Gin από όλο τον κόσμο, αλλά και μια εκλεκτή κάβα με κρασιά, που ικανοποιούν κάθε ουρανίσκο. Προσφέρονται επίσης και πιατέλες με τσιμπήματα που συνοδεύουν ιδανικά το ποτό.

Το μπαρ είναι ανοιχτό τόσο για όσους διαμένουν στις πολυτελείς σουίτες του καταλύματος, όσο και σε επισκέπτες που αναζητούν μία ξεχωριστή εμπειρία στο χωριό.

swipe gallery

Διεύθυνση: Ελλάδος 5, Βουνί
Τηλέφωνο: 25 944244