5029

Εστιατόριο Πλαγιά: Ένας χώρος φαγητού, μέσα σε ένα οινοποιείο με πανοραμική θέα!

30/01/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το εστιατόριο Πλαγιά βρίσκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην ύπαιθρο της Λεμεσού. Πρόκειται για ένα κομψό χώρο, που έχει βάλει σκοπό να αναδείξει τις γεύσεις της τοπικής κουζίνας και των εκλεκτών κρασιών που παράγει το Όμοδος εδώ και αιώνες.

Η ονομασία του αποτελεί φόρο τιμής στις εύφορες πλαγιές της περιοχής, που έχουν γίνει διάσημες για το σταφύλι που παράγουν. Μια ιδέα από τις πλαγιές αυτές μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες του εστιατορίου από το μπαλκόνι, αφού αυτό στεγάζεται στο εντυπωσιακό, σύγχρονο οινοποιείο Οίνου Γη, που έχει δημιουργηθεί με πανοραμική θέα στο Όμοδος.

Το μενού περιλαμβάνει πιάτα με μεσογειακές γεύσεις και υλικά που τιμούν την κυπριακή κουζίνα. Με επιλογές σε κρέας, ψάρια και θαλασσινά, αλλά και ζυμαρικά και όσπρια, τα πιάτα στο εστιατόριο αυτό συντηρούν μνήμες της ντόπιας παράδοσης, με πινελιές της διεθνούς κουζίνας, προσφέροντας την ιδανική βάση για να απολαύσει κανείς την παραγωγή του οινοποιείου.

Διεύθυνση: Δημήτρη Λιπέρτη, Όμοδος
Τηλέφωνο: 25 446000