6067

Εστιατόριο Πλαγιά

24/01/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το εστιατόριο Πλαγιά βρίσκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην ύπαιθρο της Λεμεσού, το εντυπωσιακό οινοποιείο Οίνου Γη.

Πρόκειται για ένα κομψό χώρο, που έχει βάλει σκοπό να αναδείξει τις γεύσεις της τοπικής κουζίνας και των εκλεκτών κρασιών που παράγει το Όμοδος εδώ και αιώνες.

Η ονομασία του αποτελεί φόρο τιμής στις εύφορες πλαγιές της περιοχής, που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες από το μπαλκόνι με πανοραμική θέα στο Όμοδος.

Το μενού περιλαμβάνει επιλογές σε κρέας, ψάρια και θαλασσινά, αλλά και ζυμαρικά και όσπρια, συντηρώντας έτσι τις μνήμες της ντόπιας παράδοσης, με πινελιές της διεθνούς κουζίνας.

Διεύθυνση: Δημήτρη Λιπέρτη, Όμοδος
Τηλέφωνο: 25 446000