A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Καταρράκτες των «Παραδεισιών» (Τρόζενα)

Μέσα στην αγριάδα της φύσης στην περιοχή της εγκαταλελειμμένης κοινότητας της Τρόζενας, μπορεί κανείς να αντικρίσει ένα τοπίο παραδεισένιας ομορφιάς. Το θέαμα είναι διπλά σημαντικό, αφού εκτός από σπάνιο, είναι  και σημάδι ότι η χρονιά θα κυλήσει με καλούς οιωνούς.

Από έναν βράχο με ασβεστολιθικά πετρώματα, αν κανείς είναι τυχερός, μπορεί να αντικρίσει τη μοναδική αυτή εικόνα μεγάλου όγκου νερού να αναβρύζει μέσα από τις σχισμές και τους πόρους του, κυλώντας πάνω στην πλούσια βλάστηση της περιοχής και πέφτοντας από ύψος περίπου 100 μέτρων. Ο συνδυασμός της εικόνας αυτής, με τον βουερό ήχο του νερού που πέφτει, δημιουργούν ένα σκηνικό, όντως παραδεισένιο.

Το φαινόμενο αυτό, βέβαια, είναι αρκετά σπάνιο, αφού το νερό αναβλύζει από τον βράχο μόνο εκείνες τις χρονιές που η βροχή και το χιόνι του χειμώνα άφησαν αρκετά αποθέματα και πλούτισαν το υπέδαφος, τόσο ώστε να περισσεύει πια το νερό. Όταν, λοιπόν, έχει περάσει ένας γενναιόδωρος χειμώνας, ξέρεις ότι η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για να βρεθείς στον… παράδεισο της Τρόζενας.Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.