5359

Ταβέρνα «Ο Πύρκος»

01/02/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Με μπαλκόνι σε ένα από τα ψηλότερα σημεία της Βάσας Κοιλανίου, αγναντεύει τους ατελείωτους αμπελώνες, αλλά και το γραφικό κέντρο του χωριού.

«Ο Πύρκος» είναι ένα στέκι γνωστό στην περιοχή για τα μερακλίδικα πιάτα του. Το στιφάδο με κουνέλι ή βοδινό είναι από τις σπεσιαλιτέ του, όμως οι επισκέπτες του μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία πιάτων και μεζέδων.

Τόσο το εσωτερικό της ταβέρνας, με τη μεγάλη ξυλόσομπα να ζεσταίνει την τραπεζαρία, όσο και το ευρύχωρο μπαλκόνι, είναι εξίσου προσεγμένοι χώροι.

Αν και η ζεστασιά της σόμπας είναι ιδανική για τις κρύες μέρες, το μπαλκόνι είναι το μεγαλύτερο προσόν της ταβέρνας όταν ο ήλιος κάνει την εμφάνισή του, για φαγητό, ποτό και γλυκό με θέα.

Διεύθυνση: Βάσα Κοιλανίου
Τηλέφωνο: 99 491455