5866

Ξενοδοχείο Petit Palais (Πλάτρες)

23/02/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το Ξενοδοχείο Petit Palais, το οποίο λειτουργεί από τη δεκαετία του 1940 στο ορεινό θέρετρο των Πλατρών, ανακαινίστηκε ριζικά το καλοκαίρι του 2020, ως ένας μοντέρνος προορισμός χαλάρωσης και αναψυχής στο βουνό.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 3 ορόφους και διαθέτει 34 μοντέρνα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια. Μεταξύ αυτών υπάρχουν 4 άνετες σουίτες που αγναντεύουν το υπέροχο πευκοδάσος από ψηλά.

Για οικογένειες με παιδιά διατίθενται 8 συνδεόμενα δωμάτια, ενώ υπάρχει κι ειδικά διαμορφωμένο, άνετο δωμάτιο και για επισκέπτες με κατοικίδια. Τα περισσότερα δωμάτια έχουν μπαλκόνια με θέα το δάσος ή τις Πλάτρες. Στη σοφίτα λειτουργεί και χώρος ευεξίας, με ατμόλουτρο και jacuzzi.

              

Το κομψό μπαρ στο σαλόνι με το τζάκι, η κρεμαστή βεράντα με πανοραμική θέα, το υπαίθριο καφεστιατόριο στην κύρια όψη του ξενοδοχείου, είναι οι υπέροχοι χώροι που συμπληρώνουν την εμπειρία της διαμονής.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι ανοικτό για ενοίκους και επισκέπτες, προσφέροντας εποχιακή κουζίνα με δημιουργικά πιάτα, πρωινό, αλλά και καθημερινό brunch.

Σχετικα

Διεύθυνση: Παναγίας Φανερωμένης 112, Πλάτρες
Τηλέφωνα: 25 421723, 25 422723