3209

Ξενοδοχείο Petit Palais (Πλάτρες)

09/08/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το Ξενοδοχείο Petit Palais, το οποίο λειτουργεί από τη δεκαετία του 1940 στο ορεινό θέρετρο των Πλατρών, ανακαινίστηκε ριζικά το καλοκαίρι του 2020 με σκοπό να γίνει ένας νέος προορισμός χαλάρωσης και αναψυχής στο βουνό.

 Το ξενοδοχείο αποτελείται από 3 ορόφους και διαθέτει 32 μοντέρνα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια. Μεταξύ αυτών υπάρχουν 2 σουίτες, αλλά και 8 συνδεόμενα δωμάτια για τη φιλοξενία οικογενειών με παιδιά. Οι σουίτες αγναντεύουν το υπέροχο πευκοδάσος, ενώ και τα περισσότερα δωμάτια έχουν μπαλκόνια με θέα το δάσος ή τις Πλάτρες.                                                                                                          

Το κομψό μπαρ στο σαλόνι με το τζάκι, η κρεμαστή βεράντα με πανοραμική θέα, το υπαίθριο καφεστιατόριο στην κύρια όψη του ξενοδοχείου, είναι οι υπέροχοι χώροι που συμπληρώνουν την εμπειρία της διαμονής, ισορροπώντας ανάμεσα στο μοντέρνο και στο παραδοσιακό.

              

Τηλέφωνο: 25 421723, 25 422723
Διεύθυνση: Παναγίας Φανερωμένης 112, Πάνω Πλάτρες
Κρατήσεις: [email protected] 
Πληροφορίες: [email protected]