Ο ΟΠΑΠ στηρίζει ένα πρωτοποριακό Project για την προβολή των εκδηλώσεων της Λεμεσού!


Ο ΟΠΑΠ στηρίζει ένα πρωτοποριακό Project για την προβολή των εκδηλώσεων της Λεμεσού!

Ένας οργανισμός με μακρά παρουσία στα δρώμενα της Κύπρου, ο ΟΠΑΠ επέλεξε να στηρίξει την προβολή της πόλης και επαρχίας Λεμεσού, συμβάλλοντας στη δημιουργία και προώθηση της καθημερινής Ατζέντας εκδηλώσεων. Ως μία πολυπολιτισμική και δραστήρια πόλη, η Λεμεσός έχει να παρουσιάσει μεγάλη γκάμα από εκδηλώσεις κάθε είδους, οι οποίες έχουν σημαντικό ρόλο στην εικόνα της ως ελκυστικό προορισμό για διασκέδαση, διαμονή και επενδύσεις.

Η Ατζέντα του All About Limassol (Official), του Επίσημου Οδηγού της Λεμεσού, περιλαμβάνει όλες τις εκδηλώσεις που μπορεί να ενδιαφέρουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης. Παραδοσιακά φεστιβάλ στην ύπαιθρο, μεγάλες διοργανώσεις στην πόλη, πάρτι, συναυλίες, χορός, θέατρο, εκθέσεις, συνέδρια, αθλητικές διοργανώσεις, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις κ.α., παρουσιάζονται 365 μέρες τον χρόνο στο Project αυτό, έτσι ώστε οι χιλιάδες άνθρωποι που ενδιαφέρονται να μάθουν για τις επιλογές που τους παρέχει η πόλη και επαρχία Λεμεσού, να ενημερώνονται καθημερινά για όλα όσα συμβαίνουν.

Καθώς η στήριξη δράσεων και η κοινωνική συνεισφορά είναι βασικός άξονας της φιλοσοφίας του ΟΠΑΠ, η στήριξη του καινοτόμου αυτού Project για την προβολή της Λεμεσού αποτελεί μία πρωτοποριακή κίνηση προς την κατεύθυνση αυτή. Η διαχρονική παρουσία του Οργανισμού σε εκδηλώσεις, δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που έχουν άμεσο αποδέκτη τον απλό κόσμο, επιβεβαιώνεται για ακόμα μία φορά μέσα από τη μεγάλη αυτή συνεργασία με τον πρώτο Επίσημο Οδηγό Πόλης στην Κύπρο.


swipe gallery