3838

Το Βουνιώτικο: Μια ταβέρνα που ξεχώρισαν όσοι αγαπούν τις βόλτες στην ύπαιθρο της Λεμεσού!

08/12/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Σε μια τοποθεσία με υπέροχη θέα που φτάνει μέχρι τη Λεμεσό, το Βουνιώτικο είναι ένας χώρος που έχει γίνει γνωστός σταθμός στον δρόμο προς το χωριό Βουνί.

Η οικογένεια που λειτουργεί την ταβέρνα με όλα της τα μέλη επί ποδός, έχει δημιουργήσει μια ζεστή και οικία ατμόσφαιρα. Αυτός, είναι και ένας από τους λόγους που η ταβέρνα έχει αποκτήσει πιστούς ακόλουθους.

Η παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα, με πιάτα που φτιάχνονται με σπιτική φροντίδα, είναι σίγουρα ένας ακόμα λόγος για την προτίμηση που της δείχνουν.

Η τοποθεσία επιτρέπει στη βεράντα της ταβέρνας να απολαμβάνει ατελείωτη θέα στους γύρω λόφους, ενώ τον χειμώνα, το τζάκι στο εσωτερικό της ταβέρνας συγκεντρώνει γύρω του τους επισκέπτες της.

Διεύθυνση: Βουνί
Τηλέφωνο: 99 316979