16824

Κατασκηνωτικός χώρος Adventure Mountain Park (Κυπερούντα)

09/08/2021
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το Adventure Mountain Park στην Κυπερούντα διαθέτει έναν από τους πιο οργανωμένους κατασκηνωτικούς χώρους στο νησί. Σε μία τοποθεσία κοντά στο χωριό, αλλά και κοντά στο σύμπλεγμα μονοπατιών της Μαδαρής, ο χώρος είναι ιδανικός για όσους αγαπούν τη φύση.

Ο κατασκηνωτικός χώρος διαθέτει όλες τις παροχές και υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για μια ευχάριστη και εύκολη διαμονή: εξοπλισμό κουζίνας και ψυγείο, νερό και τουαλέτες, όπως επίσης και χώρο για ψήσιμο στα κάρβουνα.

Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει αποκλειστικά και μόνο αντίσκηνα και οι επισκέπτες μπορούν να βρουν εκεί κατασκηνωτικό εξοπλισμό προς ενοικίαση. Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν κράτηση τηλεφωνικά στο 99 674126.

swipe gallery

Παράλληλα, οι κατασκηνωτές έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν και με τις ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Adventure Mountain Park (π.χ.: paintball, τοξοβολία, αναρρίχηση, laser tag, laser maze, forest puzzle κ.α.).

Σχετικα