Κατασκηνωτικός χώρος Adventure Mountain Park (Κυπερούντα)

18/08/2017
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το Adventure Mountain Park στην Κυπερούντα διαθέτει έναν από τους πιο οργανωμένους χώρους για κατασκήνωση σε όλο το νησί. Πρόκειται για ένα σχετικά μικρό χώρο, που βρίσκεται στους πρόποδες του Τροόδους, και εξασφαλίζει στους κατασκηνωτές άμεση σύνδεση με το όμορφο χωριό της Κυπερούντας.

Οι κατασκηνωτικός χώρος διαθέτει όλες τις παροχές και υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για μια ευχάριστη και εύκολη διαμονή μέσα στη φύση: εξοπλισμός κουζίνας και ψυγείο, πρόσβαση σε ηλεκτρισμό, νερό και τουαλέτες, όπως επίσης και χώρος κατάλληλος για ψήσιμο στα κάρβουνα είναι στη διάθεση του κοινού. Παράλληλα, οι κατασκηνωτές έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν και με τις ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Adventure Mountain Park (π.χ.: paintball, τοξοβολία, αναρρίχηση, παγοδρομίες, πεζοπορία, laser tag, woodland κ.α.).

Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει γύρω στα 35 άτομα, αποκλειστικά και μόνο με αντίσκηνα, πράγμα που διασφαλίζει την απαραίτητη ηρεμία και απλότητα που χρειάζεται η εμπειρία αυτή, για να έρθεις πιο κοντά στη φύση. Το πάρκο διαθέτει κατασκηνωτικό εξοπλισμό προς ενοικίαση. Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν κράτηση τηλεφωνικά στο 99 674 126.

swipe gallery

12106