11975

Εκδρομικός χώρος (Δύμες)

25/03/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, γεμάτη με πανύψηλα πεύκα, ένας προσεγμένος εκδρομικός χώρος απολαμβάνει μοναδική θέα και δροσιά, σε υψόμετρο 1000 περίπου μέτρων. Ένας παιδότοπος με σύγχρονες προδιαγραφές, το κελαρυστό νερό από τις πετρόκτιστες βρύσες και ένα ξύλινο μπαλκόνι να αιωρείται πάνω από τον καταπράσινο δρυμό, καθιστούν τον χώρο αυτό καταφύγιο για όσους αναζητούν χαλάρωση στην καρδιά της φύσης.

Με χωρητικότητα 300 ατόμων, ο εκδρομικός χώρος στην κοινότητα Δύμες (στη μέση της απόστασης μεταξύ Κυπερούντας και Αγρού) διαθέτει τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για να απολαύσεις μια όμορφη εκδρομή, με σημεία για άναμμα φωτιάς, ξύλινα τραπεζοκαθίσματα, αλλά ακόμη και μικρή κουζίνα για την προετοιμασία του φαγητού. Στις 2 πετρόκτιστες, παραδοσιακές βρύσες τρέχει δροσερό, πόσιμο νερό, κατευθείαν από πηγή του Τροόδους.

Ο παιδότοπος στον εκδρομικό χώρο πληροί όλες τις σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, ώστε τα παιδιά να μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους με άνεση και ασφάλεια. Αυτό, όμως, που κλέβει τις εντυπώσεις, είναι η απαράμιλλη θέα στις καταπράσινες πλαγιές της Πιτσιλιάς. Το μεγάλο, ξύλινο «μπαλκόνι» στην άκρη του χώρου αυτού, σου δίνει την ευκαιρία να θαυμάσεις τη γενναιοδωρία της φύσης, που θα σε αναζωογονήσει και θα σε γεμίσει με ενέργεια στη στιγμή.

Η εκκλησία του Τιμίου Προδρόμου δεσπόζει πάνω από τον εκδρομικό χώρο, συμπληρώνοντας τη γραφικότητα του τοπίου.Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.