A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

Εκδρομικός Χώρος Αγρίδια

Σε μια από τις ωραιότερες περιοχές της ορεινής Λεμεσού, στην καρδιά της Πιτσιλιάς, κατασκευάστηκε το 2011, ένα όμορφο πάρκο, μέσα σε καταπράσινα πεύκα και πλατάνια. Ένα όμορφο τεχνητό ρυάκι και υπέροχη τοποθεσία καθιστούν τον εκδρομικό χώρο στο χωριό Αγρίδια, ένα ξεχωριστό προορισμό για φαγητό, ξεκούραση και αναψυχή.

Ο εκδρομικός χώρος βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, που δεσπόζει στον λόφο δυτικά του χωριού. Διαθέτει ξύλινα τραπέζια, ψησταριά, πέτρινες βρύσες με πόσιμο νερό, αλλά και τουαλέτες. Έτσι, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 400 επισκέπτες, προσφέροντας όλες τις απαραίτητες ανέσεις στις καλοδιατηρημένες εγκαταστάσεις του.

Ξύλινα γεφυράκια σε διάφορα σημεία του εκδρομικού χώρου, διασχίζουν το τεχνητό ρυάκι, που σχηματίζει ένα μικρό καταρράκτη. Στη βάση του εκδρομικού χώρου έχει δημιουργηθεί μια παιδική χαρά, για να διασκεδάζουν τα παιδιά που τον επισκέπτονται, ενώ στο ίδιο σημείο υπάρχει και ένα υπαίθριο αμφιθέατρο, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 250 θεατές.

Το σημείο θέας που αποτελεί συνέχεια του εκδρομικού χώρου, σου δίνει την ευκαιρία να αγναντέψεις τη γύρω περιοχή μέχρι και τον Κόλπο του Ακρωτηρίου στη Λεμεσό, μέσα από το τηλεσκόπιο που είναι εγκατεστημένο εκεί.Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;