4694

Ένα νέο, ιδιαίτερο πάρκο αναψυχής ετοιμάζεται στην ορεινή Λεμεσό!

27/07/2021
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Σε μία υπέροχη τοποθεσία, κοντά στο χωριό Καπηλειό της ορεινής Λεμεσού, ετοιμάζεται ένα ιδιαίτερο πάρκο, με σκοπό να προσφέρει εναλλακτικές επιλογές αναψυχής μέσα στη φύση.

Το Enaerios Adventure Mountain Park υποδηλώνει με το όνομά του μία από τις πιο ιστορικές στιγμές της ορεινής Λεμεσού, θυμίζοντας τον εναέριο σιδηρόδρομο, που μετέφερε υλικό από το μεταλλείο αμιάντου στο Τρόοδος, μέχρι τη θάλασσα της Λεμεσού.

swipe gallery

Διατηρώντας τη μνήμη, το πάρκο αυτό δίνει μία εντελώς διαφορετική ταυτότητα στην περιοχή, αφού προορίζεται να γίνει επιλογή για χαλάρωση, παιχνίδι, άθληση, περιπέτεια και επαφή με τα οφέλη του φυσικού περιβάλλοντος.

Με εγκαταστάσεις για σύγχρονα παιχνίδια, αλλά και με χώρους εστίασης και διαμονής, το πάρκο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2021.