22573

Casa Indy (Φασούλα)

08/06/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Σε μια απόσταση 15 λεπτών περίπου από το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, σε ένα μικρό χωριό με όμορφα ταβερνάκια και καφενεδάκια, έχει δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό εξοχικό, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ως επιλογή διαμονής, με ίσες αποστάσεις από το αστικό κέντρο και την ύπαιθρο. Το πετρόκτιστο με την παραδοσιακή αυλή, που εμπλουτίστηκε με μια ιδιαίτερη πισίνα και σύγχρονες ανέσεις, έχει εξελιχθεί σε μια όαση χαλάρωσης.

Πρόκειται για ένα από τα εξέχοντα σπίτια του χωριού της Φασούλας, το οποίο χρονολογείται στα μέσα του 19ου αιώνα. Το κτίριο αποκαταστάθηκε διατηρώντας την παραδοσιακή, πέτρινη δόμησή του, ώστε να αποτελεί σήμερα ένα διώροφο εξοχικό (80 τ.μ. περίπου), με 1 υπνοδωμάτιο, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 4 άτομα. Με παραδοσιακά στοιχεία από ξύλο, στην επίπλωση, στις πόρτες και στα παράθυρα, λιτή διακόσμηση σε γήινους και λευκούς τόνους, το εξοχικό αυτό διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ενώ το μπάνιο του είναι εξοπλισμένο με είδη υγιεινής, αλλά και μπουρνούζια και πετσέτες.

Αυτό που κάνει το εξοχικό να ξεχωρίζει, είναι ο υπαίθριος χώρος του, με μια καταπράσινη αυλή, η οποία διατηρεί μεν τον παραδοσιακό της χαρακτήρα, συνδυάζοντας όμως μοντέρνες ανέσεις. Μια υπέροχη πισίνα κατά μήκος της αυλής αυτής αποτελεί το κύριο πλεονέκτημά της, με αιώρες για στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης ακριβώς πάνω από το νερό. Στην ίδια αυλή υπάρχει και σάουνα, ενώ όλος ο χώρος διαθέτει άνετους καναπέδες και πολυθρόνες, για να μπορεί κανείς να απολαύσει χαλάρωση μέρα και νύχτα, με τον ήχο του νερού να πέφτει στην πισίνα.

Casa Indy Superior

swipe gallery

Η ιδιαίτερη προτίμηση του κόσμου σε αυτό τον ξεχωριστό προορισμό, και η ανάγκη να φιλοξενήσει αρκετά συχνά πολυάριθμες παρέες ή / και περισσότερες από 1 οικογένειες, οδήγησαν στη δημιουργία του Casa Indy Superior. Έτσι, το όμορφο διατηρητέο 1 υπνοδωματίου, συμπληρώθηκε από ακόμα μία, πολυτελή έπαυλη 2 υπνοδωματίων, συνολικής έκτασης 200 τ.μ. Με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, άνετο καθιστικό, μπάνιο μεγαλύτερο κι από υπνοδωμάτιο και εντυπωσιακή διακόσμηση, η έπαυλη αυτή, που βλέπει επίσης στην πανέμορφη αυλή του συγκροτήματος Casa Indy, καθιστά την εμπειρία των επισκεπτών ακόμα πιο μοναδική και αξιομνημόνευτη.

Το εξοχικό διαθέτει σύνδεση με Wi – Fi σε όλους τους χώρους του, όπως επίσης και υπηρεσίες catering για ειδικές περιστάσεις, από έμπειρο σεφ.

Τηλέφωνο: 99 989868