21552

Παιδότοπος Δασικού Πάρκου Λεμεσού

19/09/2021
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Αυτός ο παιδότοπος, βόρεια της πόλης της Λεμεσού, μοιάζει να τα έχει όλα. Και μπόλικο πράσινο, και χώρο για παιχνίδι, και δική του καντίνα, αλλά και περιποιημένα, ξύλινα κιόσκια για τις στιγμές ξεκούρασης και φαγητού, σε μία τοποθεσία με μοναδική θέα.

Ο παιδότοπος είναι μέρος του Εθνικού Δασικού Πάρκου Λεμεσού, απέχει μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης και προσφέρει διέξοδο για γονείς και παιδιά καθημερινά. Στον χώρο υπάρχουν γήπεδα αθλοπαιδιών, παιδότοπος με δάπεδο ασφαλείας και μία μεγάλη έκταση με γρασίδι.

Με νυχτερινό φωτισμό, σύγχρονες τουαλέτες, δωρεάν χώρο στάθμευσης και πρόσβαση για βρεφικά καρότσια και τροχοκαθίσματα, ο χώρος είναι φιλόξενος και βολικός για όλους.

Η καφετέρια του Δασικού Πάρκου έχει αναβαθμιστεί και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ποιοτικό street food, δροσιστικά ποτά, καφέ, χυμούς, παγωτά και γλυκά. Οι υπηρεσίες που προσφέρει, καθιστούν τον χώρο ιδανικό για διοργάνωση παιδικών γενεθλίων, με επιλογή από ποικίλες δραστηριότητες, όπως survivor games, κυνήγι θησαυρού, ιππασία, πύργος αναρρίχησης, τοξοβολία, πισίνα με συγκρουόμενες βαρκούλες κ.α.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99 300256