15006

Παιδότοπος Δασικού Πάρκου Λεμεσού

16/05/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Αυτός ο παιδότοπος, βόρεια της πόλης της Λεμεσού, μοιάζει να τα έχει όλα. Και μπόλικο πράσινο, και μπόλικο χώρο για παιχνίδι, και τη δική το καντίνα, και μεγάλη ποικιλία από παιχνίδια για ατελείωτες ώρες διασκέδασης, αλλά και περιποιημένα, ξύλινα κιόσκια για τις στιγμές ξεκούρασης και φαγητού, με μοναδική, πανοραμική θέα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πολλές οικογένειες επιλέγουν να περάσουν ολόκληρη τη μέρα τους στον χώρο αυτό, όποτε τους δίνεται η ευκαιρία. Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι η ευκαιρία προκύπτει αρκετά συχνά, αφού απέχει μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης. Ο παιδότοπος είναι μέρος του Εθνικού Δασικού Πάρκου Λεμεσού και προσφέρει διέξοδο για γονείς και παιδιά, που αγαπούν την επαφή με τη φύση.

Ο προσεγμένος χώρος του παιδότοπου, αλλά και οι υπηρεσίες που προσφέρει το αναψυκτήριο –καντίνα (που λειτουργεί καθημερινά 9:00 – 18:30) δημιουργούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για μια ξέγνοιαστη και ευχάριστη επίσκεψη. Αν τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες είναι ιδανικές για να μείνει κανείς από το πρωί μέχρι τη νύχτα εκεί, οι καθημερινές προσφέρονται επίσης για μικρές αποδράσεις μέσα στο πράσινο. Το ξύλινο κάστρο, οι κούνιες η τραμπάλα και τα άλλα παιχνίδια στον ειδικό χώρο με προστατευτικό δάπεδο και το καταπράσινο γρασίδι είναι από τα στοιχεία του χώρου που τον έχουν κάνει αγαπημένο για μικρούς και μεγάλους.

Στον χώρο συχνά διοργανώνονται και πάρτι, όπως επίσης και γαμήλιες δεξιώσεις ή βαπτίσεις, αφού το κοντινό εκκλησάκι εξυπηρετεί σε τέτοιες περιπτώσεις.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99 575047