4418

Οι εντυπωσιακές αναβαθμίσεις στην Λεμεσό, στον τομέα της εκπαίδευσης!

23/05/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Σύμφωνα με την έρευνα Mercer, η Λεμεσός είναι μία από τις λίγες πόλεις της Μεσογείου που περιλαμβάνονται στις πρώτες 100 πόλεις με την καλύτερη ποιότητα ζωής.

Αυτό κάνει τη Λεμεσό πόλη με αναγνωρίσιμο επίπεδο ποιότητας ζωής, ελκύοντας όλο και περισσότερο κόσμο κάθε χρόνο, καθώς εξελίσσεται παράλληλα σε διάφορους τομείς.

Ένας από αυτούς είναι και ο τομέας της παιδείας, καθώς νέα αλλά και με μακρόχρονη ιστορία ιδιωτικά σχολεία, παρέχουν εξαιρετική ποιότητα εκπαίδευσης όπως το «Foley’s School», το «The Island Private School of Limassol», το «The Heritage Private School» κ.α.

Ως ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα με πρωτοποριακό έργο, το «The Heritage Private School» αποτελεί έναv από τους λόγους που πολλές οικογένειες επιλέγουν ως τόπο διαμονής τους τη Λεμεσό και ιδιαίτερα τα περίχωρα της κοινότητας Παλώδιας.

To σχολείο διαθέτει κτιριακές εγκαταστάσεις οι οποίες θυμίζουν μια μικρή «πανεπιστημιούπολη» πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

swipe gallery

Μάθε περισσότερα για το The Heritage Private School εδώ.

Το ίδιο ισχύει και για τον κλάδο των ιδιωτικών φροντιστηρίων όπως το «Xenia Tsolaki Metaxa Private Institute» που λειτουργεί 30+ χρόνια, την «Dreamsters Private Institute» κ.α.

Η Dreamsters είναι ένα ολοκαίνουργιο Project που ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2023, επενδύοντας και δημιουργώντας τον δικό του ιδιόκτητο χώρο. Στοχεύει όχι απλά να αποτελέσει ένα ιδανικό περιβάλλον για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, αλλά και να παρέχει τα εφόδια που χρειάζεται ένα παιδί για να χτίσει την προσωπικότητα και το μέλλον του.

swipe gallery

Μάθε περισσότερα για την Dreamsters Private Institute εδώ.

Αυτό θα γίνεται μέσω των Life Preparation Workshops, όπου οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να καλύψουν θέματα όπως η οικονομική διαχείριση, πως να θέτουν στόχους, να αναπτύξουν πειθαρχία, να μάθουν σε βάθος για την σωματική και ψυχική τους υγεία, να χτίζουν σωστές σχέσεις, πρώτες εντυπώσεις σε job interviews κ.α.

Mε motto «There’s more to life than a certificate», μπορεί να καταλάβει κανείς ότι η Dreamsters, ετοιμάζεται να προσφέρει στους μαθητές της Λεμεσού μία αλλιώτικη εμπειρία εκπαίδευσης.

Τα μαθήματα των αγγλικών θα πραγματοποιούνται με ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σε εξοπλισμό, ενώ οι μαθητές θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση στο library, γεμάτο με διάφορα είδη βιβλίων γραμμένα για το επίπεδό τους.

Στον χώρο θα υπάρχει ένα εντυπωσιακό luxury lounge, όπου τόσο τα παιδιά, όσο και οι γονείς, θα έχουν την δυνατότητα να χαλαρώσουν, να απολαύσουν ένα ρόφημα, να διαβάσουν, να δουλέψουν κ.α.

Πηγή Έρευνας Mercer:
Quality of Living City Ranking | Mercer, n.d.