18984

Έψιλον Resto Bar: Το γαλάζιο μπαλκόνι που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στη Λεμεσό!

28/08/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το γαλάζιο μπαλκόνι που ξεχωρίζει στη Μαρίνα Λεμεσού αποτελεί από το 2016 έναν από τους δημοφιλέστερους γαστρονομικούς προορισμούς στην πόλη. Είναι από εκείνα τα εστιατόρια όπου δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις αν σε γοητεύει περισσότερο το μενού ή ο χώρος του και έτσι, το Έψιλον Resto Bar, συνεχίζει να συλλέγει διακρίσεις από τότε που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό.

Από το ημικυκλικό μπαλκόνι του απολαμβάνεις την εικόνα της θάλασσας της Μαρίνας Λεμεσού με τα αγκυροβολημένα σκάφη, ενώ από την άλλη πλευρά της κομψής τραπεζαρίας του έχεις θέα προς την πισίνα του Sanctum Spa. Σε κάθε του γωνιά, από τον εσωτερικό χώρο μέχρι τη φιλόξενη βεράντα, με τη μοντέρνα επίπλωση, τη φίνα διακόσμηση, το εντυπωσιακό ενυδρείο στον ξύλινο τοίχο και την επιβλητική κάβα του, το Έψιλον μαρτυρά όλο το μεράκι και την προσοχή που δόθηκε στον σχεδιασμό του χώρου.

Το μενού συναγωνίζεται επάξια το ξεχωριστό αυτό περιβάλλον, προτείνοντας δελεαστικές γευστικές επιλογές με βάση τις γεύσεις της Μεσογείου και επιρροές από τη διεθνή κουζίνα. Το μενού για brunch επιφυλάσσει μοναδικές εκπλήξεις με ειδικά σχεδιασμένα πιάτα για ένα γεύμα που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του πρωινού και του μεσημεριανού. Η λίστα με τα επιδόρπια φιλοξενεί υπέροχους γλυκούς πειρασμούς, με τον σοκολατένιο πύργο να αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά πιάτα.

Σχετικα

Τα βράδια του Σαββατοκύριακου, ο χώρος προσφέρεται και για χαλαρή διασκέδαση μουσική από Dj, με εκτενή λίστα από κρασιά και κοκτέιλ.

Δες περισσότερες πληροφορίες για το Έψιλον Resto Bar εδώ.