2492

Ηλεκτρικά Είδη: Ένα ιδιαίτερο στέκι - χρονομηχανή για όλη τη μέρα, στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού!

18/10/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Η περιοχή της Πλατείας Σαριπόλου είναι γνωστή για στέκια που αποτελούν προορισμό για ποτό, φαγητό και διασκέδαση καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Εκεί βρίσκεις τα Ηλεκτρικά Είδη, που αξιοποίησαν τη στοά ενός παλιού καταστήματος, προτείνοντας στον κόσμο της πόλης μια επιλογή με μνήμες από τα παλιά και μενού με μοντέρνες πινελιές.

Διατηρώντας την εικόνα του πρώην μαγαζιού, με τις χαρακτηριστικές, παλιές βιτρίνες και τα μεταλλικά ρολά ο χώρος αυτός παραπέμπει σε φωτογραφικά κλικ από τη δεκαετία του ’50. Τα τραπεζάκια στον πεζόδρομο, οι πάγκοι στη στοά, αλλά και o χώρος μέσα στο κατάστημα συνηγορούν στη vintage διάθεση που λειτουργεί χαλαρωτικά για τους επισκέπτες.

Το μενού, πέρα από καφέ και χυμούς, περιλαμβάνει και ευφάνταστα cocktails για τις μεγάλες ώρες. Το φαγητό και τα γλυκά, όμως, είναι αυτά που κλέβουν την παράσταση, με πρωτότυπα και χορταστικά σάντουιτς και σαλάτες και γλυκούς πειρασμούς με έμπνευση από κυπριακές παραδόσεις, όλα ιδανικά για all-day brunch.

Διεύθυνση: Χατζηλοϊζή Μιχαηλίδη
Τηλέφωνο: 25 763503