9286

Παραλία Guaba (Μουτταγιάκα)

08/07/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πόλη
Άμμος
Κρεβατάκια / Ντους / Τουαλέτες
Shisha
Beach Bars
Άσφαλτος

Ένα σημείο της ακτογραμμής της Λεμεσού, που άρχισε να προσελκύει μαζικά κόσμο λόγω του beach bar που λειτουργεί εκεί από το 2008, είναι σήμερα αγαπημένος προορισμός για στιγμές δροσιάς τα καλοκαίρια στην πόλη.

Η πρόσβαση στην παραλία γίνεται μέσω του beach bar και είναι ανοιχτή για όλους, από το πρωί μέχρι τη νύχτα. Η χαλαρή διάθεση του beach bar είναι κυρίαρχη και στην παραλία, όπου βρίσκει κανείς μεγάλα ξύλινα κρεβατάκια, κιόσκια και τραπέζια για να χαλαρώσει με δροσιστικά ποτά από το bar, με παρέα ή χωρίς.

Η μουσική είναι σημείο αναφοράς για τη συγκεκριμένη παραλία, σε χαλαρούς ρυθμούς πιο νωρίς και πιο δυνατούς όσο νυχτώνει. Τα πάρτι στην παραλία είναι από τους λόγους που την έχουν κάνει αγαπημένη πολλών.