764

Παραλία Ποταμού Γερμασόγειας (Atlantica Miramare)

18/07/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πόλη
Άμμος
Άσφαλτος
Κρεβατάκια / Ντους / Τουαλέτες
Ξενοδοχεία
Water Sports

Η παραλία του Ποταμού Γερμασόγειας βρίσκεται στο ανατολικότερο άκρο του παραθαλάσσιου άλσους ευκαλύπτων και μπροστά από μία σειρά ξενοδοχειακών μονάδων. Έτσι, ντόπιοι κι επισκέπτες μπορούν να την επιλέξουν ως προέκταση της βόλτας ή της άσκησής τους.

Καθώς επικοινωνεί με τον παραθαλάσσιο πεζόδρομο που διατρέχει την περιοχή, αρκετοί την προτιμούν μετά το τρέξιμο ή το περπάτημά τους. Επειδή βρίσκεται μπροστά σε ξενοδοχεία, όμως, υπάρχουν στην ακτή και κρεβατάκια με ομπρέλες, για όσους την επιλέξουν για χαλάρωση και ηλιοθεραπεία.

Το νερό είναι σχετικά ρηχό και η αμμώδης ακτή είναι ιδανική για οικογένειες με παιδιά. Σε μικρή απόσταση υπάρχουν και υπηρεσίες για ενασχόληση με water sports.

Andreas Water Sports: 99 415444