Πάρκο Επίχωσης Μώλος

17/08/2016
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το πολυλειτουργικό Παράθαλάσσιο Πάρκο Επίχωσης, αποτελεί καμάρι για τη Λεμεσό και είναι η συνέχεια της Ακτής Ολυμπίων, που εκτείνεται σε μήκος ενός χιλιομέτρου μπροστά από το κέντρο πόλης μέχρι το παλιό λιμάνι. Ο δε ποδηλατόδρομος κατά μήκος του Μώλου, ενώνει την Ακτή Ολυμπίων με τη μαρίνα και το γραμμικό πάρκο  Γαρύλλη.

Είναι ένας συνδυασμός θαλάσσιας ομορφιάς και πρασίνου. Οι επιλογές πολλές:  παιδικές χαρές, ποδηλατόδρομος, πίστα για skating, χαλαρή βόλτα στις ξύλινες αποβάθρες, jogging, πικ νικ, όμορφα καφεστιατόρια, ψάρεμα κ.α. Ένας πανέμορφος πολυχώρος για όλη την οικογένεια. 

Η Επίχωση αποτελεί επίσης και υπαίθριο πάρκο γλυπτικής με πανέμορφα έργα τέχνης Κυπρίων, Ελλαδιτών και διεθνούς φήμης καλλιτεχνών.

Εύκολη πρόσβαση και διακίνηση σε άτομα με ειδικές ανάγκες. 

swipe gallery


swipe gallery

18582