23321

Εθνικό Δασικό Πάρκο Λεμεσού

22/12/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ιδανική πρόταση για καθημερινές αποδράσεις, το Εθνικό Δασικό Πάρκο Λεμεσού είναι μια πανέμορφη όαση πρασίνου, σε μικρή απόσταση από την πόλη.

Πρόκειται για μία έκταση χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων, η οποία περιλαμβάνει πλούσια βλάστηση, με πεύκα, κυπαρίσσια, ευκάλυπτους, ελιές και χαρουπιές, όπως επίσης και θάμνους, αλλά και πολλά ακόμα είδη χαμηλής βλάστησης.

Απολαμβάνοντας μοναδική θέα ολόκληρης της Λεμεσού, προσφέρει υπέροχα σημεία για χαλάρωση κοντά στη φύση, που είναι ό,τι πρέπει για καθημερινές βόλτες, λόγω της εγκύτητας στο αστικό κέντρο.

Στον χώρο έχουν δημιουργηθεί εγκαταστάσεις για πικ - νικ κάτω από όμορφα, ξύλινα κιόσκια, δίπλα σε μια παιδική χαρά για στιγμές διασκέδασης.

Μέσα στο πάρκο έχει δημιουργηθεί ένα κυκλικό μονοπάτι, που επιτρέπει στους επισκέπτες του να διασχίσουν όλη την έκτασή του, περπατώντας σε δρομάκια που πλημμυρίζουν αρώματα και χρώματα.

swipe gallery

Τον εκδρομικό χώρο με τα ξύλινα κιόσκια, μπορεί κανείς να επιλέξει για πάρτι, μικρές εξορμήσεις κοντά στην πόλη ή ακόμη και για παιχνίδι για όλη την οικογένεια.