8395

Ψαροταβέρνα «Γλάρος»: Μία ιστορική ψαροταβέρνα της Λεμεσού, με παράδοση 40+ χρόνων!

21/02/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Για πολλούς στη Λεμεσό, το όνομα της ψαροταβέρνας «Γλάρος» είναι ταυτισμένο με τη νοστιμιά των μερακλίδικων μεζέδων από ψάρια και θαλασσινά.

Η ιστορία της ξεκίνησε το 1977, δίπλα στη θάλασσα, στην περιοχή που σήμερα βρίσκεται η Μαρίνα Λεμεσού και συνεχίζει μέχρι σήμερα την ίδια παράδοση στη νέα της τοποθεσία, κοντά στο Νέο Λιμάνι.

Ο Βασίλης μπήκε στη δουλειά αυτή όταν ήταν παιδί και σήμερα, ενήλικας πια και οικογενειάρχης, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και φροντίδα να προσφέρει πιάτα που ξεχωρίζουν στην προτίμηση του κόσμου.

Έτσι, το 2019 στήθηκε ένα όμορφο στέκι με μεγάλη βεράντα, διακοσμημένο στα γαλάζια και στα λευκά. Πέρα από το φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον, κύριος λόγος για να αποτελεί ο «Γλάρος» σταθερή επιλογή του κόσμου και στη νέα του τοποθεσία, είναι τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά του.

Διεύθυνση: Ιντίρας Γκάντι 31
Τηλέφωνο: 99 357049