5578

Παραλία Αγίου Αθανασίου (Crowne Plaza)

14/06/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πόλη
Άμμος
Άσφαλτος
Κρεβατάκια / Ντους / Τουαλέτες
Υπηρεσίες για ΑμεΑ
Ξενοδοχεία
Αναψυκτήρια / Καφετέριες
Beach Bars

Μια από τις πιο κεντρικές παραλίες της Λεμεσού, ο κλειστός κολπίσκος μπροστά από το ξενοδοχείο Crowne Plaza, αποτελεί ένα δημοφιλή προορισμός για οικογένειες, που θέλουν να περάσουν τη μέρα τους σε μια ήσυχη, αμμώδη ακτή μαζί με τα παιδιά. Το οικείο σκηνικό, αλλά και η ασφαλής και βολική τοποθεσία είναι από τους κύριους λόγους για την προτίμησή τους αυτή.

Η πρόσβαση είναι εύκολη, λόγω της μικρής απόστασης από το κέντρο της πόλης, ενώ οι πέτρινοι βραχίονες που περιβάλλουν την ακτή, την καθιστούν γαλήνια από άκρη σε άκρη. Το στοιχείο αυτό, σε συνδυασμό με τη λεπτή άμμο, τόσο στην παραλία, όσο και στον βυθό, δημιουργούν ένα περιβάλλον ιδανικό για οικογένειες. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στα κρεβατάκια, κάτω από τις ψάθινες ομπρέλες, που βρίσκονται στην παραλία, ενώ πολλοί επιλέγουν να κάνουν τις βουτιές του και να καθίσουν και στα τριγύρω βράχια. Τα κρεβατάκια στο γρασίδι είναι διαθέσιμα για τα μέλη και τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Τα ψάρια και τα όστρακα που ζουν κοντά στα βράχια που περιβάλλουν τον κόλπο, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ιδίως για τα παιδιά που αγαπούν να εξερευνούν τη θαλάσσια ζωή. Από την άλλη, όσοι θέλουν να κάνουν μια βόλτα κοντά στη θάλασσα, μπορούν να αξιοποιήσουν τον παραθαλάσσιο πεζόδρομο, που ενώνεται με τους βραχίονες και συνεχίζει μέχρι την άκρη της θάλασσας.

Ένα επιπρόσθετο πλεονέκτημα είναι το Lime Beach Bar του ξενοδοχείου Crowne Plaza, που βρίσκεται δίπλα ακριβώς στην παραλία και διαθέτει έναν άνετο χώρο για να καθίσει κανείς και να απολαύσει ένα ποτό ή ένα σνακ. Το μενού περιλαμβάνει σαλάτες, σάντουιτς, wraps, φρέσκους χυμούς, καφέ και παγωτά, ιδανικά για να αναζωογονήσουν όσους κάνουν τις βουτιές τους εκεί.