6730

Παραλία Αγίου Αθανασίου (Crowne Plaza)

19/07/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πόλη
Άμμος
Άσφαλτος
Κρεβατάκια / Ντους / Τουαλέτες
Υπηρεσίες για ΑμεΑ
Ξενοδοχεία
Αναψυκτήρια / Καφετέριες
Beach Bars

Μια από τις πιο κεντρικές παραλίες της Λεμεσού, ο κλειστός κολπίσκος μπροστά από το ξενοδοχείο Crowne Plaza, αποτελεί ένα δημοφιλή προορισμό για οικογένειες, που θέλουν να περάσουν τη μέρα τους σε μια ήσυχη, αμμώδη ακτή μαζί με τα παιδιά.

Η πρόσβαση είναι εύκολη λόγω της μικρής απόστασης από το κέντρο της πόλης, ενώ οι πέτρινοι βραχίονες που περιβάλλουν την ακτή, την καθιστούν γαλήνια από άκρη σε άκρη.

Σχετικα

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στα κρεβατάκια, κάτω από τις ψάθινες ομπρέλες που βρίσκονται στην παραλία, ενώ πολλοί επιλέγουν να κάνουν τις βουτιές τους και να καθίσουν και στα τριγύρω βράχια. Τα κρεβατάκια στο γρασίδι είναι διαθέσιμα για τα μέλη και τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Τα ψάρια και τα όστρακα που ζουν κοντά στα βράχια που περιβάλλουν τον κόλπο, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ιδίως για τα παιδιά που αγαπούν να εξερευνούν τη θαλάσσια ζωή.