A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGS


Υπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες (Πρεσβευτές Λεμεσού)

Μεζεδοπαγίδα Ταβέρνα

Ειρήνης 111
99999090Μεζεδοπαγίδα Ταβέρνα

Ειρήνης 111
99999090Παρουσίαση από All About Limassol

Αν το επισκεφτείς θα πιαστείς σε μία πολύ γλυκιά παγίδα με εύγευστους κυπριακούς μεζέδες να σου χαρίζουν ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες. Η Μεζεδοπαγίδα είναι ένας πολύ ζεστός χώρος με ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Το μεγάλο του ατού είναι η εκτροφή σαλιγκαριών, τα οποία μπορεί να σερβίρει με 17 διαφορετικούς τρόπους μαγειρέματος, ενώ υπάρχουν και 24 ειδών μεζέδες, γι’ αυτούς που λατρεύουν την ποικιλία. Ο χώρος επίσης προσφέρεται για επαγγελματικά πάρτι και βαφτίσεις.


Gallery (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Videos (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Blog (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Facebook Page

Η ταβέρνα μας θα είναι ανοιχτή με ζωντανή μουσική την Κυριακή 30/9.
Design By Sakis Στο παραμυθένιο σκηνικό 🍎της Χιονάτης🍎 μας ταξίδεψε η μικρή Ζωή. Ευχαριστώ πολύ Valentinos Christiana Meletiou μου για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και την άψογη συνεργασία μας. Να χαίρεστε την νεοφώτιστη σας. Ευχαριστώ επίσης την Ταβέρνα Μεζεδοπαγίδα για την φιλοξενία.
...
Μαρίνα Αγγέλου - Ούτε ο Θεός - Official Lyric Video Ένα υπέροχο κομμάτι απο την πολύ δική μας Μαρίνα Αγγέλου!

https://youtu.be/RFste4p6h1M
Subscribe now στο #1 ελληνικό μουσικό κανάλι:http://goo.gl/mcc7g6 Μουσική: Άγγελος Μακρής Στίχοι: Δημήτρης Μπεκιάρης, Μαρίνα Αγγέλου, Δεν ειναι ώρα γι' αποφά...
Design By Sakis Στον κόσμο των ζώων μας ταξίδεψε σήμερα Κυριακή 15/04/2018 ο μικρός Αναστάσιος με την βάπτιση του. Σου εύχομαι μικρέ μου φίλε υγεία και να είσαι πάντα καλότυχος. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς @Andreas Mantis και Thea Kleiw για την εμπιστοσύνη που ...
Πέτρος Πολυχρονίδης..τροχός της τύχης και στη Μεζεδοπαγίδα!!
Όταν σε βραβεύουν οι καλύτεροι, τα λόγια είναι περιττά.... Ηταν μεγάλη μας τιμή και ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων/Γαστρονόμων Κύπρου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κον Παντελή Σοφοκλέους.
845710582185100

Contact Details

Διεύθυνση

• Ειρήνης 111


Στοιχεία Επικοινωνίας


Social Media4847 - 1805