A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Chaplin's Bar: Το vintage μπαρ που ένωσε παρέες και άφησε το στίγμα του στη Λεμεσό!

Το 2009, το ιστορικό κέντρο της Λεμεσού είχε ελάχιστη κίνηση και όταν έπεφτε το σκοτάδι ήταν σχεδόν αδύνατο να νιώσει άνετα να κυκλοφορήσει κάποιος εκεί. Πριν ο φοιτητόκοσμος αρχίσει να γεμίζει την περιοχή με τη ζωντάνια του, ο Πέτρος, ένας νεαρός Λεμεσιανός, πήρε μια απόφαση που ήταν τόσο παράτολμη, όσο και έξυπνη: να ανοίξει ένα μικρό μπαρ, όπως θα το ήθελε η δική του παρέα για τις καθημερινές εξόδους. Σχεδόν 10 χρόνια μετά, το Chaplin’s είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια της πόλης.

Ο Πέτρος δε φοβήθηκε να δοκιμάσει κάτι δύσκολο, για το οποίο πολλοί τον προειδοποίησαν, και τελικά κατάφερε να δημιουργήσει κάτι που αγαπήθηκε αρχικά από τους φίλους του και στη συνέχεια από εκατοντάδες επισκέπτες, εντός και εκτός Λεμεσού. Η ιδέα ενός μπαρ που θα λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα, με χαλαρή και ζεστή ατμόσφαιρα, αγαπημένες επιλογές από τη ροκ μουσική σκηνή, παγωμένη μπύρα και whiskey, ήταν μια ιδέα που συναντήθηκε με τις προτιμήσεις πολλών ανθρώπων, κάθε ηλικίας.

Ο πρόσχαρος αλητάμπουρας που υποδυόταν ο Charlie Chaplin στις ταινίες του, έγινε το σύμβολο του μπαρ και η ταυτότητά του συμπληρώθηκε με την vintage επίπλωση (στην οποία συνέβαλαν όλοι οι φίλοι του μαγαζιού, που κατά καιρούς εντόπιζαν ένα κομμάτι που θα ταίριαζε στον χώρο). «Το μαγαζί αυτό το έφτιαξε ο κόσμος του», λέει ο Πέτρος, εννοώντας τόσο την αγάπη που του έδειξαν οι θαμώνες του, όσο και τη συνεισφορά στη διακόσμησή του, με δώρα και αναμνηστικά. «Ο κόσμος του Chaplin’s έγινε με τα χρόνια μια μεγάλη παρέα και υποδέχεται όποιον έρθει στο μαγαζί», λέει ο Πέτρος.

Το Chaplin’s παραμένει ανοιχτό χειμώνα και καλοκαίρι, με τη διαφορά ότι τον χειμώνα ανοίγει από τις 3 το απόγευμα, δίνοντας την επιλογή και για ελαφριά τσιμπήματα από μια εκλεκτή κουζίνα της γειτονιάς του κέντρου.

Διεύθυνση: Σαριπόλου 13
Τηλέφωνο: 99 604464Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;