1317

Παραλία Μαϊάμι

19/07/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πόλη
Άμμος
Άσφαλτος
Γαλάζια Σημαία

Η παραλία που πλαισιώνεται από την Ακτή Ολυμπίων και το ξενοδοχείο Crowne Plaza, είναι μία από τις πιο κοντινές στο κέντρο της πόλης, αλλά και μία παραλία που προσφέρει ποικίλες εναλλακτικές στους επισκέπτες της.

Η πλατιά, αμμώδης ακτή και η σχετικά ρηχή θάλασσα δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για όσους απολαμβάνουν το παιχνίδι στη στεριά και στο νερό.

Το γεγονός ότι υπάρχει εύκολη πρόσβαση για οχήματα που μεταφέρουν σκάφη ή άλλο σχετικό εξοπλισμό, επιτρέπει και την ενασχόληση με θαλάσσια σπορ.

Η παραλία δε διαθέτει οργανωμένες υποδομές, όμως σε μικρή απόσταση μπορεί να βρει κανείς περίπτερα και αναψυκτήρια, για να προμηθευτεί εφόδια.