7501

Μεζεδοπωλείο Νταραβέρι: Ένα στέκι για τους λάτρεις του μεζέ, από Κύπρο μέχρι... Ισπανία!

26/03/2021
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στα δρομάκια του χωριού Φασούλα, περίπου 10 λεπτά έξω από τη Λεμεσό, άνοιξε τις πόρτες του ένα νέο, γουστόζικο ταβερνάκι, που ετοιμάζει μεζεδάκια τόσο από την κυπριακή παραδοσιακή κουζίνα, όσο και από άλλες γωνιές της Μεσογείου.

Με ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα, το Μεζεδοπωλείο Νταραβέρι προτείνει στους επισκέπτες του μία μεγάλη γκάμα από μεζεδάκια, μαγειρευτά, τηγανητά ή στη σχάρα, αλλά ακόμα και νηστίσιμα για όσους ακολουθούν ειδική διατροφή. Η ποικιλία που προσφέρει εκτείνεται από τις κλασικές κυπριακές γεύσεις, μέχρι και τα εκρηκτικά tapas της ισπανικής κουζίνας.

Οι καλλιτεχνικές πινελιές στη διακόσμηση του χώρου, κάνουν το μαγαζάκι να ξεχωρίζει αμέσως. Η ποικιλία στην κάβα του ανταποκρίνεται στην ταυτότητα του μενού, ενώ τα εορταστικά βράδια και τα μεσημέρια της Κυριακής, το φαγητό συχνά συνοδεύεται από ζωντανή μουσική.

Διεύθυνση: Βάνιου Σπάνια 1, Φασούλα
Τηλέφωνο: 99 196651