2922

Παραλία Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου

16/07/2023
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πόλη
Άμμος
Άσφαλτος
Κρεβατάκια / Ντους / Τουαλέτες
Ταβέρνες / Εστιατόρια
Water Sports
Αθλητικές Δραστηριότητες

Στο δυτικότερο άκρο του πάρκου Δασούδι, στην παραθαλάσσια περιοχή του Αγίου Αθανασίου, βρίσκεται μία παραλία που χαρακτηρίζεται από έντονη δραστηριότητα, όλες τις εποχές του χρόνου, αφού φιλοξενεί τον Ναυτικό Όμιλο Αμοοχώστου.

Η παραλία έχει αμμώδη ακτή και βυθό. Στο κτίριο του Ναυτικού Ομίλου λειτουργεί και εστιατόριο – bar, το οποίο προσφέρεται για φαγητό και ποτό με θέα τη θάλασσα. Στην παραλία υπάρχουν κρεβατάκια, για όσους τα προτιμούν, ενώ υπάρχει και διαμορφωμένος χώρος για όσους αγαπούν το beach volley.

Το NOA Wake School, που εξειδικεύεται σε θαλάσσια αθλήματα με τη χρήση σανίδας (surfing, wake surfing, wake boarding) προσφέρει μαθήματα για όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με αυτά, ενώ ενοικιάζει και τον απαραίτητο εξοπλισμό.

NOA Wake School: 97 762310
NOA Beach: 25 324056